Veriton S

veriton-s-hero
Desktop računar Acer Veriton S odlikuje velika pouzdanost i dug radni vek zahvaljujući njegovim 100% polimerskim kondenzatorima. Zahvaljujući procesoru Intel® Core™ i9 vPro® 10. generacije1 i funkcijama, kao što je modul Trusted Platform Management (TPM) 2.0, uživaćete dok budete koristili ovaj desktop računar koji krase performanse, bezbednost i alatke za upravljanje poslovnog ranga.
  • logo_windowns 10
  • Intel 10th Gen Core i9vPRO Badge
  • logo_wifi6_BK

Unapredite svoje poslovanje

Računar je opremljen procesorom Intel® Core™ i9 vPro® 10. generacije1 koji ima veću procesorsku snagu, vrhunsku pouzdanost i napredne bezbednosne funkcije.

veriton-s-ksp01

Punom brzinom

Zahvaljujući prostoru za skladištenje do 1 TB na M.2 2280 PCIe SSD disku možete da očekujete još veće brzine i bolje performanse šta god da radite na ovoj mašini.

veriton-s-ksp02

Konfiguracija koja se može proširiti

Pametno iskoristite ram za montiranje bez alata i dodajte skladišta po svojoj želji u 4 ležišta za disk jedinice1; tu su i 4 ležišta za do 64 GB DDR4 memorije na 2933 MHz1. Takođe možete da poboljšate grafičke performanse sa neintegrisanom NVIDIA® ili AMD® grafičkom karticom1.

veriton-s-ksp03

Još bolje opcije za povezivanje

Uživajte u brzoj i stabilnoj Wi-Fi 6 (802.11ax) vezi i iskoristite do 12 USB priključaka, među kojima su i dva USB 3.2 Type-C priključka 2. generacije sa brzim prenosom podataka, kao i podršku za povezivanje do 4 dodatna monitora1.

veriton-s-ksp04

Pouzdano upravljanje

IT timovima će sada biti lakše nego ikada da daljinski upravljaju mrežom Veriton uređaja u kancelariji. Integrisana tehnologija Intel® Core™ vPro® olakšavaju administratorima preuzimanje kontrole i instalaciju ispravki i nadogradnje na celoj lokalnoj mreži, a bezbednost je dodatno poboljšana modulom Trusted Platform Management (TPM) 2.0 i otvorom za Kensington bravu.

veriton-s-ksp05

Pojednostavljeno upravljanje

Uživajte u specijalnim poslovnim alatkama za upravljanje, kao što su Acer Office Manager, kao i Acer Control Center, koje vam pomažu da bolje upravljate velikim brojem kancelarijskih računara.

veriton-s-ksp06-large

Izaberite svoj savršeni Veriton S

Potražite svoj Veriton S po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

1 – Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.

Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske ili fotografske greške ili propuste. Slike se mogu razlikovati od ponude.

Potrošači imaju zakonska prava na osnovu važećih nacionalnih propisa koji regulišu prodaju robe široke potrošnje i ova garancija ne isključuje, ograničava niti ukida bilo koja od tih prava. ErP (Energy-related Product Directive, Direktiva za proizvode koji koriste energiju) dokumentacija za ovaj Acer proizvod nalazi se ovde.