Veriton Vero za sve namene

Zeleni računar za sve namene

Poslovni računar Veriton Vero za sve namene sa svojim ekološkim dizajnom koji ne zauzima prostor i EPEAT Gold sertifikatom podržava održivost, dok istovremeno nudi izuzetnu vizuelni doživljaj, performanse i bezbednost.

Za planetu Zemlju

Za proizvodnju ovog zelenog računar za sve namene sa EPEAT Gold sertifikatom je korišćeno 30% korisničke plastike, a isporučuje se u pakovanju koje je u potpunosti napravljeno od papira koji se reciklira, dok je za tastaturu i miš korišćena PCR plastika.

Snažne performanse

Sa najnovijim procesorom Intel® Core™ i91 12. generacije, grafičkim procesorom NVIDIA® GeForce® MX5501, Wi-Fi 6E vezom i priključkom USB Type-C koji podržava brzinu prenosa podataka do 20 Gb/s imate sve što vam je potrebno da brzo i lako obavite sav posao.

Izvanredna slika

Sveobuhvatni Veriton računari sa tankim okvirom imaju neverovatan odnos veličine ekrana i kućišta od 88%. FHD (1920 X 1080) IPS ekran od 24 inča koji je osetljiv na dodir obezbeđuje još bolji vizuelni doživljaj i radno iskustvo.

  • Acer BlueLightShield™

    Zaštitite oči od nepotrebnog naprezanja zahvaljujući tehnologiji Acer BlueLightShield™.

  • Acer Flickerless™

    Eliminišite dosadno treperenje slike i smanjite rizik od naprezanja očiju pomoću tehnologije Acer Flickerless™.

Ugrađena kamera koja može da se rotira

Okrenite kameru od 5 megapiksela ka sebi kada obavljate privatne video pozive, odnosno rotirajte je i okrenite ka prostoriji za potrebe grupne video konferencije. IC kamera i Windows Hello kreiraju evidenciju lica korisnika, a kameru možete zatvoriti da biste zaštitili svoju privatnost kada je ne koristite.

Bolja zaštita privatnosti

Zaštitite ekran od radoznalih očiju. Tehnologija Tobii Aware automatski zaključava vaš računar kada korisnici kojima to nije dozvoljeno pokušaju da pristupe vašem uređaju – ekran je zamućen do vašeg povratka. Takođe, dobijate obaveštenje kada računar detektuje korisnika koji bez dozvole pokušava da pristupa uređaju kako bi vaši podaci bili zaštićeni.

Napravljen da traje

Ovaj sveobuhvatni poslovni računar ima dva veoma brza M.2 SSD diska do 2 TB i dve DDR4 SO-DIMM memorije do 64 GB kako biste dobili još bolje performanse. Njegov dizajn obuhvata poklopac na zadnjoj strani koji se lako skida za potrebe nadogradnje ili popravke.

Izaberite svoj savršeni Veriton Vero sve-u-jednom

Potražite svoj Veriton Vero sve-u-jednom po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.