Veriton Vero za sve namene

Zeleni računar za sve namene

epeat-gold-rating
acer-all-in-one-veriton-vero-banner-l

Poslovni računar Veriton Vero za sve namene sa svojim ekološkim dizajnom koji ne zauzima prostor i EPEAT Gold sertifikatom podržava održivost, dok istovremeno nudi izuzetnu vizuelni doživljaj, performanse i bezbednost.

 • Logo_Aspire_Vero_PCR 2
 • logo_12th_intel_i7
 • NVIDIA GeForce MX 550 Black
 • Wi-Fi_6E_Black
 • TPM2.0_Black

Za planetu Zemlju

Za proizvodnju ovog zelenog računar za sve namene sa EPEAT Gold sertifikatom je korišćeno 30% korisničke plastike, a isporučuje se u pakovanju koje je u potpunosti napravljeno od papira koji se reciklira, dok je za tastaturu i miš korišćena PCR plastika.

acer-all-in-one-veriton-vero-epeat-gold-certified-pcr-1-l

Snažne performanse

Sa najnovijim procesorom Intel® Core™ i91 12. generacije, grafičkim procesorom NVIDIA® GeForce® MX5501, Wi-Fi 6E vezom i priključkom USB Type-C koji podržava brzinu prenosa podataka do 20 Gb/s imate sve što vam je potrebno da brzo i lako obavite sav posao.

acer-all-in-one-veriton-vero-nvidia-geforce-mx550-gpu-2-l

Izvanredna slika

Sveobuhvatni Veriton računari sa tankim okvirom imaju neverovatan odnos veličine ekrana i kućišta od 88%. FHD (1920 X 1080) IPS ekran od 24 inča koji je osetljiv na dodir obezbeđuje još bolji vizuelni doživljaj i radno iskustvo.

acer-all-in-one-veriton-vero-fhd-3-l
 • acer-all-in-one-veriton-vero-bluelightshield-3.1

  Acer BlueLightShield™

  Zaštitite oči od nepotrebnog naprezanja zahvaljujući tehnologiji Acer BlueLightShield™.

 • acer-all-in-one-veriton-vero-bluelightshield-3.2

  Acer Flickerless™

  Eliminišite dosadno treperenje slike i smanjite rizik od naprezanja očiju pomoću tehnologije Acer Flickerless™.

Ugrađena kamera koja može da se rotira

Okrenite kameru od 5 megapiksela ka sebi kada obavljate privatne video pozive, odnosno rotirajte je i okrenite ka prostoriji za potrebe grupne video konferencije. IC kamera i Windows Hello kreiraju evidenciju lica korisnika, a kameru možete zatvoriti da biste zaštitili svoju privatnost kada je ne koristite.

acer-all-in-one-veriton-vero-flippable-camera-4-l

Bolja zaštita privatnosti

Zaštitite ekran od radoznalih očiju. Tehnologija Tobii Aware automatski zaključava vaš računar kada korisnici kojima to nije dozvoljeno pokušaju da pristupe vašem uređaju – ekran je zamućen do vašeg povratka. Takođe, dobijate obaveštenje kada računar detektuje korisnika koji bez dozvole pokušava da pristupa uređaju kako bi vaši podaci bili zaštićeni.

acer-all-in-one-veriton-vero-tobii-aware-privacy-protection-5-l

Napravljen da traje

Ovaj sveobuhvatni poslovni računar ima dva veoma brza M.2 SSD diska do 2 TB i dve DDR4 SO-DIMM memorije do 64 GB kako biste dobili još bolje performanse. Njegov dizajn obuhvata poklopac na zadnjoj strani koji se lako skida za potrebe nadogradnje ili popravke.

acer-all-in-one-veriton-vero-removed-back-cover-6-l

Izaberite svoj savršeni Veriton Vero sve-u-jednom

Potražite svoj Veriton Vero sve-u-jednom po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.