Aspire XC

Olakšajte svaki dan uz Aspire XC Pokreće ga najnoviji Intel® Core™ procesor1 i odlikuje ga kompaktan dizajn koji štedi prostor kako biste mogli da obavljate više zadataka istovremeno i da uživate u zabavi kod kuće.

Moderan, kompaktan dizajn

Kombinujući moderni stil i kompaktan dizajn, Aspire XC poseduje upečatljivu trougaonu ploču na prednjoj strani i elegantnu brušenu završnu obradu. Smanjite distrakcije i povećajte koncentraciju na maksimum uz ovaj izvanredni dizajn koji štedi prostor.

Podstaknite svoju produktivnost

Sa Intel® Core™ procesorom1 14. generacije i sa 32 GB1 dvokalnlnog DDR5 RAM1, Aspire XC nudi snažne performanse i u stanju je da obavlja više zadataka istovremeno.

Imerzivna grafika

Doživite besprekornu grafiku sa NVIDIA® GeForce® GT730 grafičkim procesorom1, napravljenom za imerzivnu zabavu, besprekorni gejming i stabilno uređivanje video-sadržaja.

Prilagodljive opcije za skladištenje

Iskusite najbolje od oba sveta uz HDD1 od 2 TB i munjevito brzim SSD1 od 1 TB, čime se kombinuju veliko skladište i brzi pristup. Dodatno proširite svoje mogućnosti uz opcionalnu DVD-RW jedinicu.

Mnoštvo priključaka

Iskoristite veliki broj opcija za povezivanje sa Wi-Fi 6E,1 Bluetooth® 5.0, USB 3.2 Type-C i ugrađenim čitačem SD kartice1, tako da s lakoćom budete povezani sa svojim uređajem i podacima, zahvaljujući čemu je svaka veza prijatno iskustvo.

HD Audio

Uronite u integrisani 5.1-kanalni zvuk visoke rezolucije koji vas okružuje – fino podešen da transformiše vaš zvuk u nezaboravni doživljaj.

Izaberite svoj savršeni Aspire XC

Potražite svoj Aspire XC po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.