Aspire XC

Aspire_XC_Andrey_main_large
U kućištu računara Aspire XC od svega 8 litara koje ne zauzima puno prostora nalazi se hardver za efikasno obavljanje svakodnevnih obaveza i zabavu. Sa lakoćom prelazite sa jednog zadatka ili programa na drugi zahvaljujući najnovijim Intel® procesorima i NVIDIA® grafičkoj kartici. Aspire XC unosi dozu uzbuđenja u svakodnevno korišćenje računara.
 • logo_11th_intel_i7
 • Wi-Fi_6E_Black
 • Nvidia_Geforce

Kompaktan

Aspire XC sa kućištem od 8 litara savršeno se uklapa u vaš radni prostor, poseduje performanse potrebne za svakodnevno obavljanje brojnih obaveza i spreman je rad čim vam zatreba.

Aspire_XC_Andrey_KSP_1

Performanse

Sa lakoćom prelazite sa jednog zadatka ili programa na drugi zahvaljujući najnovijem Intel® Core™ procesoru 12. generacije i DDR4 RAM memoriji na 3200 MHz 1 koja poboljšava performanse.

Aspire_XC_Andrey_KSP_2
 • Aspire_XC_Andrey_KSP_2-1

  Intel® Power

  Zahvaljujući Intel® Core™ i7 procesoru 12. generacije,1 aplikacije i grafika se brže učitavaju i nema kašnjenja pri obavljanju više zadataka istovremeno.

 • Aspire_XC_Andrey_KSP_2-2

  Brži pristup

  Video-zapisi i prezentacije se glatko i brzo učitavaju zahvaljujući DDR4 RAM memoriji na 3200 MHz visokih performansi i male potrošnje.1

Tečan prikaz

Ubrzajte rad računara i poboljšajte performanse sa grafičkom karticom NVIDIA® GeForce® GT 10301 koja je unapređena kako bi vam pružila podršku u svakodnevnom igranju igara i zabavi.

Aspire_XC_Andrey_KSP_3

prostora za skladištenje na

Skladištenje velike brzine i kapaciteta obezbeđuju SSD disk od 1 TB1 i hard disk od 2 TB1 tako da možete da sačuvate sve svoje multimedijalne sadržaje i uspomene. Takođe, tanki optički disk nudi dodatni prostor za skladištenje.

Aspire_XC_Andrey_KSP_4

Povezivanje

Wi-Fi 6E obezbeđuje stabilnu vezu i strimovanje bez prekida. Dodatne opcije za povezivanje čine Bluetooth® 5.2,1 priključak USB 3.2 Type-C, koji podržava punjenje i veoma brz prenos podataka, i čitač SD kartica.1

Aspire_XC_Andrey_KSP_5

Zvuk

Tu je i integrisani 5.1-kanalni surround sistem sa zvukom visoke rezolucije koji je unapređen za kućne bioskope i zabavu.

Aspire_XC_Andrey_KSP_6

Izaberite svoj savršeni Aspire XC

Potražite svoj Aspire XC po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

1Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.