Aspire TC

Aspire TC AGW Source
Olakšajte sebi svakodnevnu rutinu sa računarom Aspire TC i sa lakoćom prelazite sa jednog zadatka na sledeći zahvaljujući najnovijim Intel® Core™ procesorima 12. generacije i NVIDIA® grafičkoj kartici – idealno rešenje za efikasno obavljanje više zadataka istovremeno i zabavu.
 • logo_11th_intel_i7
 • Nvidia_Geforce
 • Wi-Fi_6E_Black

Pun iznenađenja

Nadogradite svoju radnu stanicu jednostavnim tower kućištem od 16 litara sa prefinjenom teksturom i dizajnom. Ovo lagano kućište odlikuje jednostavnost, tako da možete da se usredsredite na ono što je bitno.

Aspire TC AGW Source

Poboljšane performanse

Sa lakoćom prelazite sa jednog zadatka ili programa na drugi zahvaljujući najnovijem Intel® Core™ procesoru 12. generacije i DDR4 RAM memoriji na 3200 MHz1 koji obezbeđuju vrhunske performanse, na čemu god da radite.

Aspire_TC_Andrey_KSP_2
 • Aspire_TC_Andrey_KSP_2-1

  Intel® Power

  Zahvaljujući Intel® Core™ i7 procesoru 12. generacije1, aplikacije i grafika se brže učitavaju i nema kašnjenja pri obavljanju više zadataka istovremeno.

 • Aspire_TC_Andrey_KSP_2-2

  Brži pristup

  Video-zapisi i prezentacije se glatko i brzo učitavaju zahvaljujući DDR4 memoriji visokih performansi i male potrošnje od maksimalnih 32 GB.1

Neverovatno brza grafička kartica

Nikada nećete morati da usporite dok radite zahvaljujući grafičkoj kartici NVIDIA® GeForce® GTX 1660 SUPER1 koja je unapređena za brzu igru na 4K monitorima, zabavu i uređivanje video zapisa.

Aspire TC AGW Source

Ogromno skladište

Svi vaši multimedijalni sadržaji i memorije se bezbedno čuvaju na brzom SSD disku od 1 TB1 i hard disku od 2 TB1. Tanki optički disk nudi dodatni prostor za skladištenje.

Aspire_TC_Andrey_KSP_4

Mnoštvo priključaka

Wi-Fi 6E1 smanjuje zagušenja na mreži i nudi brži Wi-Fi za stabilnu vezu. Dodatne opcije za povezivanje čine Bluetooth® 5.2,1 priključak USB 3.2 Type-C, koji podržava punjenje i veoma brz prenos podataka, i čitač SD kartica.1

Aspire_TC_Andrey_KSP_5

HD zvuk

Tu je i integrisani 5.1-kanalni surround sistem sa zvukom visoke rezolucije koji je unapređen za kućne bioskope i zabavu.

Aspire_TC_Andrey_KSP_6

Izaberite svoj savršeni Aspire TC

Potražite svoj Aspire TC po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

1Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.