Aspire C22

Aspire_C22_main_large
Sve na jednom mestu. Sveobuhvatni Aspire C22 odlikuje izuzetan dizajn koji ne zauzima puno prostora. U njegovo neverovatno tanko kućište smešteni su najnoviji Intel® Pentium™ Silver procesori koji obezbeđuju još veću snagu za svakodnevno korišćenje računara. Sjajni FHD ekran i FHD veb-kamera od 1080p su zaslužni za jasan prikaz koji je od ključne važnosti za današnje video pozive.
 • logo_pentium-silver
 • BlueLightShield_Pro(non-gamming_Monitor)
 • 1920x1080
 • FHD 1080 Webcam_Black

Sveobuhvatan računar u tankom kućištu

Računar za sve vaše potrebe tanak poput lista. Njegovo ultratanko kućište od 7,5 mm sa površinom u crnoj i zlatnoj boji ne zauzima puno prostora i ima dodatak za organizaciju kablova tako da dobijate ne samo atraktivan računar već i uredan kutak.

Aspire_C22_ksp_01

Sjajan prikaz i udobno gledanje

FHD ekran od 21,5 inča je smešten u tanak okvir zbog čega njegov odnos veličine ekrana i kućišta iznosi neverovatnih 90,71%1. Ovaj monitor koji može da se nakrene za udobnije gledanje (-5 do 25°) koristi tehnologiju BlueLightShield da smanji količinu plavog svetla kojoj se izlaže korisnik.

 • FHD

  Monitor

 • 90,71%

  Odnos veličine ekrana i kućišta

 • BlueLightShield

  tehnologija

Aspire_C22_ksp_02

Video-pozivi i privatnost

Video pozivi nikada nisu bili važniji nego danas. Sa sjajnom FHD veb-kamerom od 1080p i dva stereo mikrofona imaćete utisak da se vaši prijatelji i članovi porodice nalaze kod vas kada razgovarate sa njima. Takođe, tu je i praktičan poklopac za veb-kameru kako biste sačuvali privatnost svog porodičnog života.

Aspire_C22_ksp_03

Optimizovane performanse

Najnoviji Intel® Pentium™ Silver procesori1 obezbeđuju još veću snagu za svakodnevne obaveze svakog člana porodice. Sa DDR4 memorijom od 16 GB korisnici dobijaju još veću brzinu u radu za zahtevnije zadatke.

 • Windows 10 Home

  64-bitni operativni sistem

 • Intel® Pentium™ Silver

  Procesor

 • DDR4 od 16 GB

  memorija

 • 512 GB

  SSD

Aspire_C22_ksp_04

Snažna i stabilna veza

Više nećete morati da strepite da li će se prekinuti veza onda kada vam je najpotrebnija jer ovaj računar koristi tehnologiju Wi-Fi 61 koja omogućava brzo i stabilno pregledanje interneta, sa neverovatnim performansama u okruženju sa većim brojem povezanih uređaja.

Aspire_C22_ksp_05

Izaberite svoj savršeni Aspire C22

Potražite svoj Aspire C22 po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

1 Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške.