Kreiranje za kreativne stvaraoce

sa Univerzitetom Zapadni Vašington, SAD

Animacija, Umetnost, grafička kartica

Univerzitet Zapadni Vašington (WWU – Western Washington University) sa nacionalno akreditovanim programom za industrijski dizajn priprema diplomce da započnu svoju karijeru kao iskusni dizajneri u korporacijama, odnosno kao konsultanti ili preduzetnici. ConceptD kao partner u okviru ovog programa poziva studente završne godine da razviju novi proizvod koji se može uklopiti u brend ConceptD, pri tom imajući u vidu osnovna načela održivosti i pristupačnosti.
 
Pokazujući na delu svoju posvećenost obrazovanju, kompanija Acer je svakom studentu koji učestvuje u programu dala na korišćenje laptop ConceptD 7 koji pruža fleksibilnost u korišćenju kompleksnih programa za 3D modeliranje u pokretu, tako da studenti više ne moraju da budu vezani za računarsku laboratoriju fakulteta.
 
Nakon nekoliko krugova preliminarnih istraživanja, kreiranja koncepata i doterivanja, studenti su predstavili tri potencijalna, nova proširenja proizvoda koji su dizajnirani da se bave problemima prisutnim u zajednici kreativnih stvaralaca.

Korišćeni uređaji

ConceptD 7

Kreirajte brže i efikasnije na tankom laptopu ConceptD 7 izuzetno modernog dizajna. Dizajniranje i uređivanje u 2D ili 3D okruženju je tečnije, a njegov 4K UHD ekran obezbeđuje profesionalnu preciznost zahvaljujući spektru boja 100% Adobe® RGB.

Saznajte više

Korišćen softver