Dizajniran za izuzetne kreativne stvaraoce

sa SAE institutom, u Nemačkoj

Animacija, Umetnost, grafička kartica

SAE institut je najveća grupa privatnih fakulteta u Nemačkoj u kojoj se obrazuju mladi kreativni stvaraoci širom zemlje. Njihovi fakulteti nude studijske programe svetskog ranga iz svih oblasti, kao što su snimanje digitalnog filma, programiranje, 3D animacija, dizajn igre, grafički dizajn i vizuelni efekti – upravo one stručne oblasti za koje su ConceptD uređaji stvoreni. 
 
SAE institut je odlučio da organizuje takmičenje među svojim studentima u cilju promovisanja prijateljske konkurencije. Pod parolom „stvaranje nemogućeg“, grupe studenata sa različitih SAE lokacija (Hamburg, Minhen, Lajpcig i Frankfurt) dobile su zadatak da naprave kratak animirani film od 25 sekundi kako bi istražili i pomerili granice kreativnog stvaranja.
 
Pošto nastoji da svojim studentima omogući rad na najboljem dostupnom hardveru, SAE institut se udružio sa kompanijom Acer kako bi ovim grupama studenata ponudio vrhunske ConceptD uređaje koji će im pomoći da oslobode svoje kreativne potencijale. Opremljeni veoma mobilnim i potpuno konvertibilnim radnim stanicama, studenti su mogli da iskoriste najnovije tehnologije i inovacije u hardveru i softveru za kreiranje, uređivanje i prikazivanje i najzahtevnijih projekata u realnom vremenu – na taj način su pokazali da kada pokušavate da dostignete nemoguće, sve je moguće uz ConceptD uređaje.

Korišćeni uređaji

ConceptD 7

Kreirajte brže i efikasnije na tankom laptopu ConceptD 7 izuzetno modernog dizajna. Dizajniranje i uređivanje u 2D ili 3D okruženju je tečnije, a njegov 4K UHD ekran obezbeđuje profesionalnu preciznost zahvaljujući spektru boja 100% Adobe® RGB.

Saznajte više

ConceptD 3 Ezel

ConceptD 3 Ezel je mašina bogata funkcijama za kreativne stvaraoce u pokretu i ima tanko i lagano kućište i FHD ekran osetljiv na dodir do 15,6 inča.

Saznajte više

ConceptD 100

Namenjen za profesionalne dizajnere i multimedijalne učionice, ovaj kompaktni desktop je idealan za zahtevan 2D grafički dizajn i jednostavno 3D CAD modeliranje.

Saznajte više

Korišćen softver