ConceptD laboratorija za kreativnost

sa Državnim Univerzitetom Chiao Tung, Tajvan

Animacija, Umetnost, grafička kartica

U isto vreme kada je predstavljen ConceptD, Državni Univerzitet Chiao Tung (National Chiao Tung University – NCTU) je započeo projekat negovanja kreativnih talenata i osnovao svoju ConceptD laboratoriju u zajedničkom prostoru za učenje NCTU-ICT. Sam prostor je namenska radionica univerziteta Chiao Tung u kojoj zajednica profesora i predavača iz različitih oblasti osmišljava praktične kurseve, promoviše komunikaciju između različitih domena, podstiče saradnju i inovaciju i demonstrira integraciju znanja iz različitih oblasti. 
 
Studenti koji učestvuju u projektu mogu da koriste sve što nudi ConceptD laboratorija – ConceptD laptop računare, desktop računare i monitore – u svom obrazovanju i radu na novim projektima koji obuhvataju različite discipline, kao što su ugrađeni sistemi, dronovi, internet stvari, digitalno montiranje, virtuelna realnost/proširena realnost, virtuelno kreiranje i još mnogo toga. ConceptD uređaji lako izlaze na kraj sa zahtevnim zadacima koje postavljaju studenti – što ih čini idealnim ne samo za obrazovanje, već i za razvijanje kreativnosti.

Korišćeni uređaji

ConceptD 7

Kreirajte brže i efikasnije na tankom laptopu ConceptD 7 izuzetno modernog dizajna. Dizajniranje i uređivanje u 2D ili 3D okruženju je tečnije, a njegov 4K UHD ekran obezbeđuje profesionalnu preciznost zahvaljujući spektru boja 100% Adobe® RGB.

Saznajte više

ConceptD 500

Elegantni i moderni ConceptD 500 ima najnoviji procesor Intel® Core™ i9 i grafičku karticu NVIDIA® Quadro RTX™ 4000 za pouzdan rad računara na zahtevnim kreativnim projektima.

Saznajte više

ConceptD CP3

Zahvaljujući svojim 4K UHD ekranima sa tehnologijom PANTONE® i širokim spektrom boja, serija monitora CP3 obezbeđuje profesionalnu preciznost boja.

Saznajte više

Korišćen softver