Zamišljanje novih inovacija

sa studijom Imagimax iz Tajlanda

Animacija, Umetnost, grafička kartica

Imagimax je vodeći studio za animaciju i dizajn u Tajlandu i među prvima pruža inovacije u CGI (Computer-Generated Imagery) industriji koja se razvija munjevitom brzinom. Njihovi radovi se mogu pronaći širom sveta – sarađivali su sa međunarodnim studijima iz Evrope, Sjedinjenih Američkih Država i Japana na 3D animacijama za TV reklame, filmove i igre. Domaća produkcija takođe obuhvata rad na vizuelnim efektima za filmove (VFX), kao i računarskoj grafici za TV reklame (TVC).
 
Tokom prethodne saradnje sa kompanijom Acer na uvodnoj animaciji za „Asia Pacific League 2019“, studio Imagimax se upoznao sa kreiranjem veoma maštovitih i jedinstvenih animacija, pa zna da su grafičke performanse podjednako važne kao procesorska snaga.
 
Tokom rada na računaru ConceptD 500 sa 9. generacijom procesora Intel® Core™ i9 i grafičkom karticom Nvidia® Quadro RTX™ 4000, Imagimax dizajneri su bili impresionirani veoma preciznim, brzim i pouzdanim performansama ovog uređaja koje su oslobodile njihovu kreativnost i podstakle ih da iskoriste vrhunske funkcije poput praćenja svetlosti sa ubrzanjem grafičkog procesora za brzo i glatko prikazivanje svakog kadra njihove 3D kreacije.

Korišćeni uređaji

ConceptD 500

Elegantni i moderni ConceptD 500 ima najnoviji procesor Intel® Core™ i9 i grafičku karticu NVIDIA® Quadro RTX™ 4000 za pouzdan rad računara na zahtevnim kreativnim projektima.

Saznajte više

Korišćen softver