Dizajn za realistične animacije

sa školom za animaciju Gobelins, Francuska

Animacija, Umetnost, grafička kartica

Škola animacije Gobelins je poznata širom sveta po razvijanju veština koje se odnose na kreativnu obradu slika. Škola Gobelins je stekla svetsku slavu zahvaljujući nagradama i priznanjima koje su njeni studenti osvojili za produciranje animiranih filmova. Međutim, za ovakve filmove potrebni su im računari koji su dovoljno snažni za rad na zadacima sa zahtevnim resursima, kao i sa velikim datotekama. ​
 
Zahvaljujući ConceptD partnerstvu, studenti i profesori škole Gobelin opremljeni su ConceptD uređajima za rad. Ovi uređaji će biti uz njih tokom 3 godine školovanja – ovo se naročito odnosi na studente koji se specijalizuju za grafički dizajn video igara. Zahvaljujući izuzetno snažnom hardveru, koji čine najnoviji Intel® Core™ procesori i grafičke kartice, studenti mogu da se oslone na besprekorne performanse čak i kada koriste najzahtevnije aplikacije za 3D modeliranje.
 
Studentima je za obradu slike na raspolaganju ekran sa tehnologijom Pantone®, kao i opcije za kalibraciju boja koje obezbeđuju najverniji prikaz.
 
Još jedna od prednosti za studente jeste lakoća rada u pokretu na ovim ConceptD radnim stanicama – na taj način mogu da iskoriste snažne performanse ne samo u školi, već i kod kuće dok rade na projektima koji će im uvek biti dostupni.
 
Zahvaljujući ConceptD partnerstvu, škola Gobelins je ponosna što svojim studentima i profesorima može da obezbedi najsnažnije i najpouzdanije radne stanice.

Korišćeni uređaji

ConceptD 7

Kreirajte brže i efikasnije na tankom laptopu ConceptD 7 izuzetno modernog dizajna. Dizajniranje i uređivanje u 2D ili 3D okruženju je tečnije, a njegov 4K UHD ekran obezbeđuje profesionalnu preciznost zahvaljujući spektru boja 100% Adobe® RGB.

Saznajte više

ConceptD 500

Elegantni i moderni ConceptD 500 ima najnoviji procesor Intel® Core™ i9 i grafičku karticu NVIDIA® Quadro RTX™ 4000 za pouzdan rad računara na zahtevnim kreativnim projektima.

Saznajte više

ConceptD CP7

Monitor sa tehnologijom PANTONE® obezbeđuje profesionalnu preciznost boja pomoću spektra boja 99% Adobe® RGB, vrednosti Delta E <1 i prostora boje 93% DCI-P3. Uživajte u besprekornom HDR kvalitetu koji garantuju standard DisplayHDR™ 1000 sa VESA sertifikatom i slike bez zamućenja uz učestalost osvežavanja koju možete povećati do 144 Hz.

Korišćen softver