Osnaživanje Esports produkcije

sa kompanijom GINGER & SMART iz Australije

Animacija, Umetnost, grafička kartica

ConceptD i GINGER & SMART su se udružili da pokažu kako tehnologija, dizajn i održivosti mogu na jedinstven način da se objedine i omoguće kreativnim stvaraocima da budu ono što jesu u današnjem svetu .
 
Tokom ove saradnje, kompanija GINGER & SMART, vrhunski inovator u australijskoj modnoj industriji, počela je da uvodi i koristi skup inovativnih ConceptD tehnologija u svom glavnom studiju u Sidneju.
 
Zahvaljujući integraciji ConceptD uređaja u svom studiju, kompanija GINGER & SMART sada može da iznenadi i oduševi svoj tim sa neverovatnom tehnologijom koja je razvijena specijalno za njihovu oblast rada. Proces dizajniranja je poboljšan ne samo zahvaljujući raznovrsnoj primeni tehnologije ConceptD 3 Ezel i njene olovke koja omogućava verno crtanje na ekranu kao kada koristite papir i olovku, već i kroz inovativne načine na koje tehnologija podržava neverovatne tokove posla koju su neophodni za uspešan rad.
 
Saradnja između brenda ConceptD i kompanije GINGER & SMART se nastavlja i u 2022. godini, a u planu je i plasiranje specijalno dizajnirane futrole za laptop za veliki asortiman ConceptD proizvoda.

Korišćeni uređaji

ConceptD 3

ConceptD 3 uređaji pored laganog dizajna, imaju i svu snagu koja vam je potrebna, kao i prelepi PANTONE® monitor tako da možete da pobegnete iz kancelarije i radite u pokretu.

Saznajte više

ConceptD 3 Ezel

ConceptD 3 Ezel je mašina bogata funkcijama za kreativne stvaraoce u pokretu i ima tanko i lagano kućište i FHD ekran osetljiv na dodir do 15,6 inča.

Saznajte više

ConceptD CP3

ConceptD CP3 ima 4K UHD IPS monitor sa tehnologijom Pantone® koji je idealan za detaljan prikaz koncepata dizajna i zahtevnih 3D sadržaja.

Saznajte više

Korišćen softver