Osnaživanje kreativnog stvaranja

sa kompanijom Autodesk, SAD

Animacija, Umetnost, grafička kartica

Tehnički tim Shotgun u kompaniji Autodesk sarađuje sa nekim od najvećih multimedijalnih kompanija na svetu i vrhunski su stručnjaci kada je u pitanju demonstriranje najboljih mogućih tokova posla u praćenju proizvodnje, proveri i zajedničkim rešenjima pogodnim za grafiku, animaciju i gejmerske studije. 
 
Zahvaljujući laptop računarima ConceptD 7 Ezel Pro koje obezbeđuje kompanija Acer, svi u timu mogu da koriste isti hardver i pokažu na bolji način nove dokaze koncepta. Pored poboljšanog deljenja datoteka u željenom obimu, Shotgun tim može da kreira i prikaže ekosisteme na kojima Autodesk portfolio najbolje radi i simulira specifične situacije za probleme sa kojim se klijent suočava.
 
Sa vrhunskom tehnologijom na raspolaganju, Shotgun tim demonstrira, stvara koncepte i omogućava svojim klijentima da pomere granice svog rada i otvore nove mogućnosti za budućnost poslovanja.

Korišćeni uređaji

ConceptD 7 Ezel Pro

Konvertibilni laptop visokih performansi za sve vaše kreativne potrebe koji pokreću procesor Intel® Xeon® W, grafička kartica za laptop računare NVIDIA® Quadro RTX™ 5000 i fantastični 4K UHD monitor sa tehnologijom PANTONE®.

Korišćen softver