Inovatori vožnje u programu STEM

sa timom Alfa Romeo Racing ORLEN iz Švajcarske

Članak

Inovatori vožnje u programu STEM jeste projekat Acer za obrazovanje za 2022. u saradnji sa Sauber koji pokazuje jasnu posvećenost približavanju obrazovnog sistema i industrije.

Projekat se sastoji od serije časova u video-laboratorijama čiji je cilj da studente ohrabre, inspriišu i okrenu prema STEM studijama. Mentori iz STEM Lab_<Revealed> i STEM Lab_<Decoded> intervjuišu buduće inženjere grupe Sauber i menadžere timova koji objašnjavaju kako je napredovala njihova karijera i koliko su naučne studije imale uticaj na njihov rad. Govore o tome kako su proizvodi ConceptD, kao što su ConceptD 5, ConceptD 7 Ezel i ConceptD 300 stoni računari u stanju da obave i najteže zadatke sa izuzetno visokim performansama, preciznošću i brzinom što omogućava njihovim trkačima da budu ispred konkurencije. Na kraju, intervjui Women_In <tech> bave se najnovijim temama rodne inkluzije u tehnološkoj industriji.

Poslednji deo projekta prati šestomesečni pripravnički staš u sedištu Sauber Motorsport u Hinvilu u Švajcarskoj, pružajući priliku studentima da steknu znanje na osnovu iskustva u konkretnim oblastima inženjerstva.

Korišćeni uređaji

ConceptD 5

Na ConceptD 5 Pro računarima, sa profesionalnom preciznošću možete da uređujete svoje kreacije u realnom vremenu na PANTONE® 4K ekranu koji ima preciznost boja Delta E <2 i spektar boja 100% Adobe® RGB, sa snažnim procesorom Intel® Core™ i7 12. generacije i grafičkom karticom do modela NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 Ti.

Saznajte više

ConceptD 7 Ezel

ConceptD 7 Ezel ima 4K UHD ekran sa tehnologijom PANTONE® i više režima ekrana, što ga čini idealnim za grafičke dizajnere kojima je potreban jedan uređaj za skicu, proizvod i prezentaciju. Gde god da se nalazite, možete da se posvetite kreiranju čim osetite nalet inspiracije zahvaljujući procesoru Intel® Core™ i7 11. generacije i grafičkom procesoru za laptop računare do modela NVIDIA® GeForce RTX™ 3080.

Saznajte više

ConceptD 300

Sa 11. generacijom Intel® Core™ i9 procesora i grafičkim procesorom do serije NVIDIA RTX™ A40001, ovaj elegantni i snažni računar sa tower kućištem srednje veličine koji se savršeno uklapa u svaku modernu kancelariju ili dom ispuniće sva očekivanja kreativnih stvaralaca kada su u pitanju procesorska snaga, grafika i povezivanje.

Saznajte više

Korišćen softver