Nova dimenzija trke

sa timom Alfa Romeo F1 ORLEN iz Švajcarske

Animacija, Umetnost, grafička kartica

Tim Alfa Romeo F1 ORLEN čini jedna stotina ljudi koji neprekidno zajedno rade kako bi poboljšali karakteristike svog Formula 1 automobila, a najmodernija Acer tehnologija im obezbeđuje podršku u ovom procesu.
 
Nove ConceptD radne stanice su opremljene računarskim rešenjima za prostorni prikaz koja se koriste za simulaciju i poboljšavanje aerodinamičnih karakteristika automobila – ključnog elementa u poboljšavanju celokupnih karakteristika automobila. Zahvaljujući tehnologiji SpatialLabs™ inženjeri mogu da razviju inovativne geometrijske projekcije automobila u 3D prikazu na načine koji su ranije bili nezamislivi. Automatsko praćenje oka obezbeđuje visok nivo preciznosti 3D prikaza tako da možete da vizualizujete tehnička rešenja čak i pre testiranja u aerotunelu čime se unapređuje celokupan razvojni ciklus i istovremeno značajno smanjuju troškovi.
 
Laptop računar ConceptD 7 SpatialLabs Edition će omogućiti timu Alfa Romeo F1 ORLEN da uspešno redizajnira sklop prednjeg krila i tako uvede dodatne buduće mogućnosti.

Korišćeni uređaji

ConceptD 7 SpatialLabs Edition

Prenesite svoje kreacije u potpuno novu dimenziju sa laptop računarom ConceptD 7 SpatialLabs Edition 3D. Na ovom računaru, opremljenom najnovijim Intel® Core™ i7 procesorom 11. generacije i grafičkim procesorom za laptop NVIDIA® GeForce RTX™ 3080, 3D animatori i programeri mogu da iskuse svoje kreacije u potpuno stereoskopskom 3D prikazu zahvaljujući jedinstvenom ekranu i tehnologiji praćenja oka.

Saznajte više

Korišćen softver