Dizajniran za trku

sa timom Alfa Romeo F1 ORLEN iz Švajcarske

Animacija, Umetnost, grafička kartica

Frederik Vaser, vođa tima Alfa Romeo F1 ORLEN i direktor kompanije Sauber Motorsport AG, objasnio je najbolje: „Ništa u F1 nije važnije od brzine i performansi“.
 
Za 250 inženjera kompanije Sauber, koji pomažu tokom procesa dizajna i razvoja, saradnja korišćenjem računara ConceptD i njihovih uređaja je obezbedila da mogu da održe maksimalnu produktivnost i pouzdanost – što su suštinski elementi za svaki FORMULA 1 tim.
 
Da bi postigao neverovatnu snagu i preciznost, Alfa Romeo F1 ORLEN timu je potrebno da pređe u vođstvo u jednom od tehnički najnaprednijih i najkonkurentnijih sportova, a ConceptD uređaji, kao što je ConceptD 700 desktop, ConceptD 7 Ezel Pro mobilna radna stanica i veoma precizni CP7 ekrani, pomažu i rade na najtežim zadacima na najvišem nivou performansi, preciznosti i brzine.
 
Za Vasera i tim Alfa Romeo F1 ORLEN: „Ovo je naš pristup i duh – i važno je da sklopimo partnerstva sa vođama u svakoj oblasti da bismo ovo postigli“.

Korišćeni uređaji

ConceptD 700

Elegantan dizajn računara ConceptD 700 kombinuje najnoviji procesor Intel® Xeon® i grafičku karticu NVIDIA® Quadro RTX™ da bi obezbedio snažne i pouzdane računarske performanse za 3D modeliranje, fotorealističnu vizuelizaciju i produkciju dugometražnih filmova.

Saznajte više

ConceptD 7 Ezel Pro

Konvertibilni laptop visokih performansi za sve vaše kreativne potrebe koji pokreću procesor Intel® Xeon® W, grafička kartica NVIDIA® Quadro RTX™ 5000 Max-Q i fantastični 4K UHD monitor sa tehnologijom PANTONE®.

ConceptD CP7

Monitor sa tehnologijom PANTONE® obezbeđuje profesionalnu preciznost boja pomoću spektra boja 99% Adobe® RGB, vrednosti Delta E <1 i prostora boje 93% DCI-P3. Uživajte u besprekornom HDR kvalitetu koji garantuju standard DisplayHDR™ 1000 sa VESA sertifikatom i slike bez zamućenja uz učestalost osvežavanja koju možete povećati do 144 Hz.

Korišćen softver