ConceptD CP5

Kreirajte i prikazujte dizajnerske radove, video sadržaje i animacije do neverovatnih detalja na monitorima iz serije ConceptD CP5. Postignite vernost boja koja dolikuje profesionalcima na PANTONE® ekranu sa spektrom 99% Adobe® RGB1 i preciznošću boja Delta E <11. Uz standard DisplayHDR 600 sa Vesa sertifikatom i učestalost osvežavanja koja se može povećati do 170 Hz1 za kristalno jasnu sliku, visok kvalitet prikaza je zagarantovan.

Neverovatan HDR doživljaj

Uživajte u realističnom i prirodnom prikazu zahvaljujući proširenom odnosu kontrasta i paleti boja koje obezbeđuje standard DisplayHDR™ 600 sa VESA sertifikatom. Stvarajte slike sa boljom osvetljenošću i kontrastom, sa tamnijim nijansama crne boje i svetlijim nijansama bele boje uz veću dubinu boje i bolje senčenje.

Širok spektar boja

Prošireni opseg boja koji nudi spektar Adobe RGB 99% obezbeđuje jasnije i živopisnije boje. Adobe RGB je međunarodni standard za boje koji koriste režiseri i producenti, a monitori serije ConceptD CP5 su dizajnirani da dostignu ovaj profesionalni nivo kvaliteta što ih čini idealnim za kompleksno uređivanje slika i fotografija.

Savršene boje

Svaki umetnik mora imati pouzdan alat. Uz preciznost boja Delta E <1 i tehnologiju PANTONE®, ConceptD CP5 monitori poseduju tehnologije boje koje obezbeđuju živopisnu i vernu reprodukciju boja.

 • Delta E<1 1

  Monitor je testiran i kalibrisan da dostigne nisku vrednost Delta E prosečno <11 za precizan prikaz realističnih boja.

 • Sa tehnologijom Pantone®

  Obavite posao na profesionalan način na ekranu sa integrisanom korekcijom boja i neverovatno vernom reprodukcijom PANTONE Matching System (PMS) boja.

 • 3D tabele za pronalaženje

  Ovi monitori obezbeđuju profesionalnu korekciju boja za digitalnu obradu i uređivanje video sadržaja. 3D tabele za pronalaženje (3D lookup tables – 3D LUTs) mapiraju jedan prostor boje sa drugim u cilju obezbeđivanja verne reprodukcije boja.

Tečan prikaz

Kreativnost nikada ne sme biti sputana, a posle rada na ovom WQHD IPS ekranu od 27 inča1, nećete pristati na manje. Budući da ima učestalost osvežavanja koja se može povećati do 170 Hz, ConceptD CP5 monitori obezbeđuju neverovatno tečan prikaz i poslove kreiranja.

Jedan priključak za sve potrebe

Jednostavno proširite sliku sa ekrana laptop računara ili mobilnog uređaja, prenosite podatke i punite uređaje u isto vreme pomoću jednog kabla koji ima integrisan priključak USB Type-C.

Dizajniran za kreativne stvaraoce

Sa svojim bezvremenim dizajnom, ConceptD monitor odlično izgleda na svakom radnom mestu na svom postolju koje daje dozu elegancije. Ovaj monitor ima mnoštvo priključaka, ugrađeni senzor1 za svetlo i poklopac koji blokira svetlost iz okruženja1, tako da ste potpuno opremljeni za profesionalni rad na dizajnu.

 • Pametni senzor za svetlo

  Ugrađeni senzor za ambijentalno svetlo omogućava prijatniji vizuelni doživljaj1. Senzor automatski meri osvetljenje iz okruženja i shodno tome podešava pozadinsko osvetljenje čime se smanjuje naprezanje vida.

 • Zaštita od svetlosti za precizan prikaz

  Usredsredite se na rad zahvaljujući poklopcu1 koji blokira svetlost iz okruženja kako biste mogli jasnije da vidite boje. Poklopac smanjuje odsjaj, smanjuje zamor očiju i daje vam veću privatnost kada radite na poverljivim projektima.

Pronađite svoj savršeni ConceptD monitor

Pretražite i uporedite proizvode po opcijama i specifikacijama kako biste pronašli svoj savršeni ConceptD monitor

1 – Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona