CREATIVITY DECODED

Saznajte više o projektu saradnje sa kreativnim stvaraocima

ConceptD ima svu potrebnu snagu za stvaranje dela sa najfinijim detaljima, od grafičkog prikaza do veb dizajna i od uređivanja video zapisa do prikazivanja proizvoda – kreativni stvaraoci imaju pravi hardver za ostvarivanje njihovih najluđih snova i najradikalnijih ideja. Kroz naš projekat saradnje sa kreativnim stvaraocima, nastojimo da promovišemo kreativnost u svim njenim oblicima kada god i gde god možemo kako bismo kreativnim stvaraocima obezbedili resurse koji su im potrebni za realizaciju njihovih projekata iz snova.

 • Snimanje filmova, Uređivanje video zapisa

  Durable Nature

  u produkciji studija Ars Thanea

  Osetićete žmarce kada se u ovoj zamišljenoj, savršeno predstavljenoj pustari sa temperaturama ispod nule javi nada u obliku zelenih izdanaka da bi se stvorila naturalistička alegorija savremenog doba.

 • Snimanje filmova, Uređivanje video zapisa

  Dancing Blocks

  Autor: Džerald Raselman

  Pratite arhitektonsko projektovanje od 2D plana poda do 3D VR doživljaja i istražite razvojni proces tokom kojeg se, sloj po sloj, oblikuju nove strukture koje se mogu iznova koristiti.

 • Snimanje filmova, Uređivanje video zapisa

  Drift

  Autor: Zek Liberman

  Pogledajte kako se pomoću programiranja i boja plesačica prirodno stapa sa svojim okruženjem u savršeno prikazanom haosu ideja, stilova i tekstura.

 • Snimanje filmova, Uređivanje video zapisa

  Deviant

  u produkciji studija LAIR

  Uživajte u snažnom i upečatljivom umetničkom delu koje dočarava lepotu, borbu i zadovoljstvo koje umetnici doživljavaju tokom kreativnog procesa.

 • Animacija, Snimanje filmova

  Deadly Beauty

  u produkciji studija Digital Domain

  Uronite u rimejk Karl Saganovog i Edvin Salpeterovog kultnog dokumentarca „Kosmos“, smešten u morske dubine prepune predatora i njihovih plenova, koji je predstavljen kroz animaciju i film.

 • Dizajn proizvoda

  Davit

  Autor: Džoeri Rejnart

  Pustite mašti na volju sa veoma kompaktnom bazom za prenosne računare namenjenom kreativnim pustolovima koja poseduje ergonomski dizajn i dizajnerske alatke za konvertovanje sadržaja iz 2D u 3D, odnosno iz 3D u 4D format.

 • Animacija, Umetnost, grafička kartica

  Day Off

  Autor: Jomagik

  Opustite se u nadrealnom svetu snova prepunom detalja, bogatih boja i umirujućeg spokoja kroz upečatljive i realistične 3D slike.