Davit

Autor: Džoeri Rejnart

Dizajn proizvoda

Džoeri Rejnart je industrijski dizajner i kreativni direktor u Šangaju, Kini. U svom poslu je sarađivao sa brendovima kao što su Foscarini, Matsu, Ray i LETRIGHT. Njegov posao se neprekidno razvija, ali glavne teme se uglavnom fokusiraju na spoj praktičnog i tradicionalnog, a inspiraciju traži u primerima iz modernog života.

Ideja za laptop torbu i radnu stanicu „Davit“ nastala je kao rezultat inspiracije koju je Džoeri pronašao u svom stilu života – rad u pokretu i duži boravak u kafićima. Nošenje torbe za laptop i ergonomskog postolja može da bude zamorno. „Davit“ rešava ovaj problem kombinovanjem osnovne funkcije torbe za laptop i postolja u jedan elegantan uređaj, a tu su i podloga za miš i praktična stanica za punjenje mobilnog telefona.

Otkrivene tajne

Pogledajte kako Joeri Reynaert sa svojom laptop torbom i radnom stanicom „Davit“ odgovara na izazove sa kojima se kao profesionalac susreće, od rada u studijima, radionicama, do dugog boravka u kafićima. Zajedno sa snažnim modelom ConceptD 7 Pro dizajniranim za lako nošenje, sada bez problema može da kreira sadržaje u softveru SOLIDWORKS i prikazuje ih u aplikaciji KeyShot.

Uređaj na kojem je nastao projekat

Conceptd Creativity Decoded Davit AGW Source

ConceptD 3 Pro

Grafički dizajn je brži i lakši na novom laptop računaru ConceptD 3 Pro za kreativne stvaraoce. Oslobodite ekstremne performanse uz pouzdan rad kako biste kreirali nezamislivom brzinom.

Saznajte više
Conceptd Creativity Decoded Davit AGW Source

ConceptD 7 Pro

Kreirajte sa većom brzinom i efikasnošću na tankom laptopu ConceptD 7 Pro izuzetno modernog dizajna.

Saznajte više

Sada ćemo detaljnije analizirati kreativni proces koji koristi Joeri Reynaert. On prvenstveno koristi SOLIDWORKS i KeyShot za dizajn produkcije i voli da bude u pokretu kada radi kako bi lakše pronašao inspiraciju. Napravio je savršenu torbu i radnu stanicu za svog novog idealnog partnera: ConceptD 7 Pro. Laptop torba i radna stanica „Davit“ olakšava njegov svakodnevni posao stvaraoca i dizajnera.

Joeri-jev kreativni partner, Huo Sibei, koristio je ConceptD 3 Pro na ovom projektu koji je olakšao upravljanje zadacima neophodnim da se „Davit“ vizuelizuje u 3D prikazu. ConceptD 7 Pro i ConceptD 3 Pro imaju monitore sa PANTONE sertifikatom, tako da su Joeri i Huo lako uskladili dizajn i boje za proizvod zahvaljujući tačnoj vizuelizaciji svakog detalja na oba uređaja koja obezbeđuje preciznost neophodnu za slanje dizajna proizvoda fabrikama koje na osnovu njega kreiraju prototipe.

Korišćeni softver

  • Conceptd Creativity Decoded Davit AGW Source
  • Conceptd Creativity Decoded Davit AGW Source