Acer Chromebook 314 (C933L/C933LT)

Pogledaj video
Acer Chromebook 314 AGW Source

Acer Chromebook 314 ima ugrađenu tehnologiju 4G LTE i veliki ekran od 14 inča koji je idealan za bolju produktivnost. Zahvaljujući bateriji koja dugo traje, brzom Intel® procesoru i brzoj Wi-Fi 5 vezi, korisnici će se brzo povezivati na internet.

 • Intel Celeron
 • 14inch
 • Up to 12.5-Hours Battery Life

Procesor spreman za buduće nadogradnje

Najnoviji Intel® procesor troši manje energije i obezbeđuje brži odziv softvera. Unapređene performanse garantuju bolji prikaz učeničkih projekata sa zahtevnom grafikom, pa se i zadaci brže obavljaju.

Acer Chromebook 314 AGW Source

Udobno gledanje

Veliki ekran od 14 inča sa premazom protiv odsjaja i tankim okvirom od 7,3 mm, kao i opcioni dodirni ekran, pružaju korisnicima veći prostor za fleksibilniji rad kako bi bili produktivniji u okruženjima sa jakim osvetljenjem.

Acer Chromebook 314 AGW Source

Baterija koja traje ceo dan

Baterija koja traje 12,5 sati1 omogućava da uradite puno stvari. Jedno punjenje baterije će omogućiti rad celog dana i neće se isprazniti. Zahvaljujući snažnoj bateriji koja dugo traje, nećete morati da nosite adapter sa sobom.

Acer Chromebook 314 AGW Source

Ugrađena tehnologija 4G LTE

Zahvaljujući tehnologiji 4G LTE i Intel® gigabitnoj Wi-Fi tehnologiji, dobićete stabilnu i brzu bežičnu vezu.   Zahvaljujući strateški postavljenoj bežičnoj anteni 802.11ac sa tehnologijom 2x2 MU-MIMO, bežični signal je jak i stabilan. MU-MIMO (Multi-User Multiple-Input and Multiple-Output) je standard koji omogućava uspostavljanje brže bežične veze i istovremeno upravljanje većim brojem bežičnih uređaja.

Acer Chromebook 314 AGW Source
 • Acer Chromebook 314 AGW Source

  Gigabitna Wi-Fi veza

  Gigabitna Wi-Fi 2x2 802.11ac veza na 160 MHz (1.733 Mb/s) je do dvanaest puta brža od veze 802.11n.

 • Acer Chromebook 314 AGW Source

  Wi-Fi 5 ( 802.11ac)

  802.11ac standard obezbeđuje brzinu protoka od 433 Mb/s (megabita u sekundi) do nekoliko gigabita u sekundi na 80 ili 160 MHz.

 • Acer Chromebook 314 AGW Source

  MU-MIMO

  MU-MIMO (Multi-User Multiple-Input and Multiple-Output) je standard koji omogućava uspostavljanje brže bežične veze i istovremeno upravljanje većim brojem bežičnih uređaja.

Optimizovano upravljanje

Chrome Enterprise pojednostavljuje poslovanje. Smanjite troškove, pojednostavite rad, smanjite bezbednosne rizike i značajno smanjite potrebne IT resurse jer sada možete da implementirate, ažurirate i kontrolišete sve svoje uređaje u željenom obimu.

Acer Chromebook 314 AGW Source

Sertifikat za bezbednost i izdržljivost

Pored toga što je otporan na udarce (MIL-STD 810G), ovaj Acer Chromebook poseduje i gumu za apsorpciju udaraca koja dodatno štiti njegove komponente od umerenih padova.

Pouzdanost vojnog ranga
Acer Chromebook 314 AGW Source

Izaberite svoj savršeni Acer Chromebook 314 (C933L/C933LT)

Potražite svoj Acer Chromebook 314 (C933L/C933LT) prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1. Testiranje je obavila kompanija Acer koristeći test Google Chrome OS power_LoadTest. Trajanje baterije će se razlikovati, a maksimalni kapacitet smanjiće se vremenom i usled korišćenja. Više detalja o testu možete pronaći na lokaciji http://www.chromium.org/chromium-os/testing/power-testing. 

2. Od 2021. godine dostupnost čitača MicroSD kartica na ovom Chromebook uređaju može da se razlikuje u zavisnosti od modela i/ili regiona. 

* MIL-STD 810G/H je protokol testiranja koji se sprovodi u kontrolisanim uslovima i ne garantuje buduće performanse u svim situacijama. Nemojte pokušavati da simulirate ove testove jer oštećenja nastala u takvim okolnostima nisu pokrivena standardnom garancijom kompanije Acer. 


Cene i specifikacije mogu da se promene bez prethodne najave.