Acer Chromebook Plus Spin 714

Podignite. Okrenite. Spin. Plus više snage

Zahvaljujući najnovijim Intel® Core™ Ultra procesorima1 – Acer Chromebook Plus Spin 714 je oličenje snage i prenosivosti. Vrhunski tanki i lagani 2-u-1 konvertibilni Chromebook za učenje, posao ili igru u pokretu.

Vaš stil na vaš način

Nosite svoj posao sa stilom sa 18,05 mm1 tankim i 1,46 kg1 lakim 2-u-1 konvertibilnim Chromebook računarom napravljenim sa izdržljivim aluminijumskim kućištem sa detaljima luksuzne zlatne boje.

Preciznost sa svakim potezom

Crtajte sa preciznošću koristeći pločicu i aktivnu olovku osetljivu na pritisak1. Čuvajte i punite olovku na postolju za olovku bez brige da ćete je izgubiti.

Ostanite produktivni toko celog dana i noći.

Radite tokom noći na preciznoj tastaturi sa pozadinskim osvetljenjem1.

Vojnička čvrstina

Napravljen da bude izdržljiv i pouzdan – ovaj Chromebook prolazi kroz stroge procedure testiranja, ispunjavajući standarde MIL-STD 810H6 da bi izdržao svakodnevno habanje.

Performanse su samo početak

Sa do 10 sati trajanja baterije1,5 možete neprekidno da radite tokom celog dana, i još duže, na 2 puta bržem računaru Chromebook Plus2 koji pokreću najnoviji Intel® Core™ Ultra procesori1.

 •  

  Do 16 GB

  LPDDR5 memorija1

 •  

  Do 512 GB

  SSD skladište1

 •  

  H1 bezbednosni čip

Spremni kada i vi

Brzo pokretanje vam omogućava da počnete sa radom za manje od 10 sekundi9 za više posla i manje čekanja. Pređite pravo na hvatanje beležaka, bindžovanje filmova i serija, uređivanje fotografija i još mnogo toga.

Bezbednost bez brige

Ojačani različitim nivoima ugrađene zaštite – Chromebook računari štite od virusa i sprečavaju da manji problemi postanu veliki. Bez stresa, kakva bezbednost i treba da bude.

Dodatna snaga zahvaljujući kojoj možete da uradite više

Uradite više na računaru Chromebook Plus. Dva puta veća memorija. Dva puta veće skladište2. A tu su i Google koji pokreće veštačka inteligencija i Adobe aplikacije sa kojima možete još više da uživate u onome što volite.

Sve što vam je potrebno da uradite sve što zamislite

Sa ugrađenim aplikacijama Google Docs, Sheets i Slides, odmah uronite u pisanje romana, pravljenje kućnog budžeta ili sastavljanje neverovatnih prezentacija. Trebaju vam aplikacije Microsoft 365®4? Chromebook Plus podržava i njih.

Aplikacije koje su vam potrebne za stvaranje magije

Inspirišite stvaraoca u sebi i izaberite unapred instaliranu aplikaciju Google Photos na računaru Chromebook Plus. Na raspolaganju su vam poboljšane funkcije, kao što su Magic Eraser koja koristi veštačku inteligenciju za jednostavno uklanjanje neželjenih smetnji i HDR efekat koji poboljšava osvetljenost i kontrast.

Pristup datotekama i na mreži i van nje

Nemate Wi-Fi? Bez brige. Zahvaljujući dva puta većem skladištu2, funkcija za sinhronizaciju na računaru Chromebook Plus postaraće se da vam Google dokumenti, tabele i slajdovi uvek budu dostupni, na mreži i van nje3, tako da možete da stvarate gde god osetite nalet inspiracije.

Dodir magije

Doživite magiju na 14-inčnom VUKSGA (1920 x 1200)1 antimikrobnom Gorilla Glass ekranu sa opcijom kontrole dodirom. Vidite više sadržaja na ekranu sa uskim okvirom razmere 16:10 i uronite u potpuno novo vizuelno i audio iskustvo uz DTS® audio.

 •  

  84,75%

  Odnos veličine ekrana i kućišta1

 •  

  340 nita

  osvetljenost1

 •  

  100% sRGB

  Boja1

Kristalno jasni pozivi

Chromebook Plus ima QHD veb-kameru od 1440p1 sa HDR tehnologijom i ugrađene alatke za video pozive koje pokreće VI i koje poboljšavaju jasnoću i osvetljenost – prikažite se u najboljem svetlu u bilo kojoj aplikaciji za video pozive.

Acer tehnologija TNR (Acer TNR Solution)

Otkriva, dijagnostikuje i poboljšava kvalitet slike u uslovima slabog osvetljenja.

Automatsko izlaganje lica

Automatski prilagodite ekspoziciju slike na osnovu uslova osvetljenja vašeg lica.

Video-pozivi i privatnost

Surfujte spokojno digitalnim prostranstvima – vaša privatnost je zaštićena fizičkim poklopcem kamere.

Jednostavno povezivanje

Uz brzu WiFi 6E1 i Bluetooth 5.21 vezu, povežite se sa svim vašim omiljenim dodacima i uređajima.

 •  

  Thunderbolt 4

  Type C

 •  

  USB 3.2 priključak 1. generacije

  Type A

 •  

  2,0

  HDMI

Održivost

Napravljen od recikliranih materijala, u održivom pakovanju, sa energetski efikasnim dizajnom i EPEAT registracijom7, ovaj Chromebook Plus je u skladu sa našom Earthion inicijativom za smanjivanje otpada tokom životnog veka uređaja.

Manje plastike u okeanima

Koristimo recikliranu plastiku iz okeana za OceanGlass™ dodirnu tablu na Chromebook Plus računaru. Dodirna tabla vam pruža osećaj glatkog stakla dok prstima prelazite preko njega

Sačuvajmo prirodne resurse

Naše pakovanje od kalupljenog kartona sadrži papir, karton i druga prirodna vlakna, zahvaljujući čemu je održivije od tradicionalnog plastičnog i stiropor pakovanja.

Izaberite svoj savršeni Acer Chromebook Plus Spin 714 (CP714-1H/CP714-1HN)

Potražite svoj Acer Chromebook Plus Spin 714 (CP714-1H/CP714-1HN) prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1. Specifikacije ovog uređaja mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona.
2. U poređenju sa najprodavanijim Chromebook računarima od jula 2022. do decembra 2022.
3. Morate biti povezani na internet da biste podesili ovu funkciju. Neophodno je da preuzmete datoteke. Morate imati dovoljno prostora za skladištenje na disku.
4. Dodatne funkcionalnosti su dostupne uz pretplatu na Microsoft 365®. Microsoft, Excel i PowerPoint su registrovani zaštitni znakovi kompanije Microsoft Corporation. 
5. Trajanje baterije se može razlikovati u zavisnosti od vrste uređaja, korišćenja i drugih uslova. 
6. MIL-STD 810G/H je protokol testiranja koji se sprovodi u kontrolisanim uslovima i ne garantuje buduće performanse u svim situacijama. Nemojte pokušavati da simulirate ove testove jer oštećenja nastala u takvim okolnostima nisu pokrivena standardnom garancijom kompanije Acer
7. EPEAT® registracija se razlikuje od zemlje do zemlje. Za status registracije svake zemlje, pogledajte http://www.epeat.net/.
8. Brzina pokretanja može da varira u zavisnosti od uređaja. Prema testovima na različitim uređajima iz Chromebook portfolija, 10 sekundi je prosečna brzina pokretanja.