Predstavljamo potpuno novi Chromebook Plus

Nije samo vaš obični Chromebook – Acer Chromebook Plus uređaji su spakovani tako da obiluju snagom i funkcijama koje će vam pomoći da u životu postignete više.

KSP01-1_More Power Gets More Done
Više snage znači više završenog posla

Uradite više na računaru Chromebook Plus. Dva puta veća brzina. Dva puta veća memorija. Dva puta veće skladište1. A tu su i Google koji pokreće veštačka inteligencija i Adobe funkcije sa kojima možete još više da uživate u onome što volite.

Aplikacije koje su vam potrebne za stvaranje magije

Osnažite svoju kreativnost i produktivnost uz moćne, ugrađene aplikacije na uređaju Chromebook Plus, među kojima su i Google Photos, Adobe Photoshop2, Adobe Express i još mnoge druge.

KSP01-3_Easy to Use, Easy to Love
Lako ga je koristiti, lako ga je voleti

Sa ugrađenom zaštitom od virusa, baterijom koja traje do 10 sati3, brzim pokretanjem ispod 10 sekundi i automatskim ažuriranjima u pozadini, Chromebook Plus drži sve jednostavnim tako da vi možete da se usredsredite na obavljanje posla.

Više snage znači više završenog posla
Kristalno jasni video pozivi iza kojih stoji veštačka inteligencija

Zahvaljujući veb-kameri od 1080 piksela i ugrađenim alatkama za video pozive koje koriste veštačku inteligenciju za automatsko poboljšavanje oštrine i osvetljenja, eliminisanje šuma i zamućivanje pozadine, uvek ćete izgledati i zvučati sjajno, koju god aplikaciju da koristite.

KSP02-2_Double the Display Clarity
Duplirajte jasnoću prikaza

FHD ekran od 1080p prikazuje neverovatne detalje, bilo da uređujete fotografije ili da strimujete svoje omiljene emisije. Čak i će i vaše omiljene igre u oblaku izgledati realističnije i imerzivnije na računaru Chromebook Plus.

Pristup datotekama i na mreži i van nje

Nemate Wi-Fi? Bez brige. Zahvaljujući dva puta većem skladištu1, funkcija za sinhronizaciju na računaru Chromebook Plus postaraće se da vam Google dokumenti, tabele i slajdovi uvek budu dostupni, na mreži i van nje4, tako da možete da stvarate gde god osetite nalet inspiracije.

Aplikacije koje su vam potrebne za stvaranje magije
Fotografije i video-snimci spremni za deljenje

Neka prvi snimak bude najbolji. Google Photo poseduje Magic Eraser koji pokreće veštačka inteligencija, a koji s lakoćom uklanja neželjene smetnje u samo par dodira, a HDR efekti vam omogućavaju da poboljšate osvetljenost i kontrast ne samo na vašim fotografijama nego i na video-snimcima.

Unrecognisable male architect using laptop at home while working
Stvaranje koje pokreće veštačka inteligencija

Adobe Photoshop2 i Adobe Express vam omogućavaju da uređujete izuzetne fotografije, pravite društvene grafike i još mnogo toga. A uz generativnu veštačku inteligenciju koju poseduje Adobe Firefly5 lako možete dodavati, proširivati i uklanjati sadržaj pomoću jednostavnih prozorčića u aplikaciji Photoshop koristiti alatke za pretvaranje teksta u sliku i dodavanje tekstualnih efekata u aplikaciji Adobe Express.

KSP03-3_Apps for Every Occasion
Aplikacije za svaku priliku

Sa ugrađenim aplikacijama Google Docs, Sheets i Slides, odmah uronite u pisanje romana, pravljenje kućnog budžeta ili sastavljanje neverovatnih prezentacija. Trebaju vam aplikacije Microsoft 365®? Chromebook Plus podržava i njih.

Lako ga je koristiti, lako ga je voleti
KSP04-1_Simple Clean
Jednostavno i čisto

Koliko je Chromebook uređaj bezbedan? Recimo toliko dobra da nikada nije imao virus. Slojevi ugrađene zaštite štite od virusa i sprečavaju da manji problemi postanu veliki i pri tom nije potreban nikakav dodatni softver.

KSP04-2_Secure at the Core
Bezbednost u biti

Sigurnosni čip Titan C2 bez presedana pomaže da vaš Chromebook Plus bude bezbedan, štiti vaš identitet i brani vas od hakera koji na silu pokušavaju da provale vašu lozinku.

KSP04-3_All-Day Efficiency
Celodnevna efikasnost

Chromebook Plus uređaj ima bateriju koja traje do 10 sati3, pokreće se za manje od 10 sekundi i poseduje automatska ažuriranja u pozadini, što vam pruža uređaj koji može da drži korak s vama.

Pogledajte najnovije Acer Chromebook računare sa opcijama Chromebook Plus6

U poređenju sa najprodavanijim Chromebook računarima od jula 2022. do decembra 2022.
Morate imati pretplatu.
Trajanje baterije se može razlikovati u zavisnosti od vrste uređaja, korišćenja i drugih uslova.
Morate biti povezani na internet da biste podesili ovu funkciju. Neophodno je da preuzmete datoteke. Morate imati dovoljno prostora za skladištenje na disku.
Izlazi u 2023. u onlajn alatu Adobe Photoshop
Funkcije Chromebook Plus će biti dostupne za ove Chromebook računare nakon ažuriranja ChromeOS M118.