Laptop računari Acer AMD Ryzen™ iz serije 7000

Izvanrednost i performanse, zahvaljujući procesorima AMD Ryzen™

Prikaz proizvoda
2023GPC_landing_Page_Banner

Acer AMD laptop računari sa procesorima AMD Ryzen™ iz serije 7000 napravljeni su da pruže vodeće performanse, pametno upravljanje snagom baterije i inovativne doživljaje. Uživajte u slobodi da radite, igrate, stvarate, zabavljate se i napredujte uz performanse na koje se možete osloniti.

Acer AMD Ryzen™ laptop računari.
Spremni za svaki scenario.

KSP-01-1
Gejming

Dovoljno brzi za igranje skoro svake igre za računar u rezoluciji 1080p, sa grafičkom arhitekturom AMD RDNA™.

KSP-01-2
Strimovanje

Acer AMD laptop računari sa procesorima AMD Ryzen™ iz serije 7000 najbolji su saradnici na platformama za strimovanje uživo.

KSP-01-3
Saradnja

Bilo da je reč o obrazovanju ili poslu, poboljšajte svoju saradnju uz tehnologije koje pokreće veštačka inteligencija.

KSP-01-4
Stvaranje sadržaja

Acer AMD laptop računari sa AMD Ryzen™ procesorima imaju snagu koja je stvaraocima potrebna da bi na vreme završili projekte, a da pri tome nisu vezani za radni sto.

Acer AMD linija laptop računara

Snažne i efikasne performanse uz više jezgra

Doživite do sada neviđene performanse i efikasnost izuzetno tankih Acer laptop računara sa procesorima AMD Ryzen™ iz serije 7040.1 Uživajte u do 8 jezgra, 16 niti i izuzetnom upravljanju snagom baterije.

KSP-02
KSP-02-1
Zen 4 arhitektura

Snaga, performanse i efikasnost su na vam na dohvat ruke uz 4 nm “Zen 4” arhitekturu koja se nalazi unutar procesora AMD Ryzen iz serije 7040.

KSP-02-2
Bolje performanse

Procesori AMD Ryzen™ iz serije 7000 značajno su bolji od poslednje generacije i to za 45% u zadacima kao što su uređivanja fotografija i stvaranje digitalnih sadržaja.2

KSP-02-3
Pametno upravljanje napajanjem

AMD Ryzen™ procesori optimizuju napajanje i performanse, tako što direktno komuniciraju sa operativnim sistemom Windows kako bi obezbedili duže trajanje baterije i bolje performanse.

Pravo u budućnost sa Ryzen™ veštačkom inteligencijom

Acer laptop računari sa Ryzen™ serije 70403 koriste Ryzen™ veštačku inteligenciju da otključaju moćne sposobnosti i poboljšanja za novi svet mogućnosti sa budućim primenama koje će vam pomoći da automatski obavljate zadatke, usaglasite radne tokove, povećate produktivnost i još mnogo toga!

KSP-03
Realizujte sve svoje ideje

Transformišite ideje u predivna umetnička dela putem jednostavnih komandi i iskusite potpuno novi nivo stvaranja sadržaja.

Namenska pomoć veštačke inteligencije

Zamislite da vam s lakoćom neko pomaže oko pravljenja mesečnog budžeta, odgovaranja na imejlove, svakodnevnih rasporeda i mnogo drugih stvari, a sve to putem prirodnog i razumljivog razgovora.

Još realističnije igre

Buduće igre će imati vizuelne efekte i dijaloge koje će na licu mesta generisati veštačka inteligencija, što će omogućiti izuzetan gejmerski doživljaj bez premca.

Windows Studio efekti

Zamislite saradnju sa hardverom koji je moćniji, efikasniji i intuitivniji nego ikada pre. Acer AMD laptop računari sa Ryzen™ veštačkom inteligencijom to omogućavaju i na taj način vam pružaju revolucionarni digitalni doživljaj.4

KSP-04-1
Automatsko kadriranje

Auto Framing zadržava fokus kamere na vama sve vreme, tako što planira i zumira automatski da biste ostali u središtu.

KSP-04-2
Korekcija vizuelnog kontakta

Unapredite angažovanost uz ovu neverovatnu novu funkciju koja obezbeđuje da sačuvate vizuelni kontakt sa svojom publikom.

KSP-04-3
Napredni pozadinski efekti

Uživajte u visokokvalitetnim pozadinskim efektima, bez opterećivanja ostatka sistema kao što je to slučaj sa standardnim zamućivanjem pozadine.

Obezbedite revolucionarne performanse

Igrajte kao nikad do sad

AMD RDNA™ 3 arhitektura sa ugrađenom AMD Radeon™ 700M grafikom1 poseduje funkcije vodeće tehnologije čipa kako bi pružila izuzetne performanse, vizuelne efekte i energetsku efikasnost.

KSP-05-1

Napredno ubrzavanje kodiranja videa

Ubrzajte renderovanje videa kao nikada do sada uz napredni ugrađeni AV1 hardver za ubrzavanje kodiranja videa tako da možete reprodukovati i stvarati video-sadržaje munjevitom brzinom i veoma lako.

KSP-05-2

PCIe 4. generacije i podrška LPDDR 5

Pokreću ga PCIe propusnog opsega 4.0 generacije i LPDDR5 memorija tako da Acer laptop računari sa AMD Ryzen™ 7000 procesorima5 bez problema mogu da pokreću vaše omiljene aplikacije neverovatno brzo i efikasno.

KSP-05-3

Bezbedniji rad uz Microsoft Pluton

Acer AMD laptop računari sa Microsoft Pluton6 bezbednosnom opcijom procesora čip u oblak zaštitom ličnih podataka tako što se oni čuvaju na bezbednom unutra Pluton procesora, koji je izolovan od ostatka sistema.

KSP-06
KSP-06-1
Uvek ažurirano

Uz Pluton i Windows 11, hardver i softver rade zajedno da pruže pravu zaštitu i na taj način obezbeđuju integritet sistema i najnovija bezbednosna ažuriranja koja pruža kompanija Microsoft.

KSP-06-2
Blokira fizičke napade

Pluton štiti akreditive, identitete, lične podatke i ključeve za šifrovanje, čime znatno otežava napadačima da naruše bezbednost, čak i ako fizički poseduju računar.

KSP-06-3
Dokazana tehnologija

Pionir u Xbox i Azure Sphere, Microsoft je dizajnirao Pluton u saradnji sa vodećim partnerima u tehnologiji kako bi obezbedio poboljšane ugrađene bezbednosne karakteristike na uređajima sa operativnim sistemom Windows 11.

Neverovatno napredna ugrađena mašina za prikaz

Napredna ugrađena mašina za prikaz u Acer AMD laptop računarima sa procesorima AMD Ryzen™ serije 70401 nudi najbolje mogućnosti na tržištu – podržava DisplayPort 2.0 i HDMI 2.1 – što znači da izuzetno visoka rezolucija i velika brzina osvežavanja nisu nikakav problem.

KSP-07
  1. Dostupno za Swift Edge 16, Swift X 16, Swift Go AMD, Nitro 16 AMD i Nitro 17 AMD. Specifikacije mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i/ili regiona. Potrebno je proveriti dostupnost svakog modela.
  2. Testiranje je obavila kompanija Acer koristeći Cinebench R23 (sa više jezgra ) poredeći Swift Edge 16 (Ryzen™ 7 6800U / Radeon™ grafička kartica / 16 GB RAM / 2 TB SSD) iz 2022. sa rezultatom 7727,2 i Swift Edge 16 (Ryzen™ 7 7840U / Radeon™ grafička kartica / 32 GB RAM / 2 TB SSD) iz 2023. sa rezultatom 11174,91. Stvarne performanse mogu znatno da se razlikuju u zavisnosti od specifikacija, modela proizvoda, konfiguracije, aplikacija, postavki upravljanja napajanjem, uslova rada i funkcija koje se koriste. Takođe se javljaju razlike u performansama u zavisnosti od korišćenih komponenti, što uključuje, ali nije ograničeno na procesor, kapacitet RAM memorije, memoriju za skladištenje, ekran, rezoluciju itd.
  3. Ryzen™ veštačka inteligencija je kompatibilna sa svim procesorima AMD Ryzen™ iz serije 7040 osim sa Ryzen 5 7540U i Ryzen 3 7440U.
  4. Imajte na umu da iako su Windows Studio efekti dostupni na svim laptop računarima koji podržavaju AMD Ryzen™ veštačku inteligenciju (pogledajte odricanje odgovornosti 3) u avgustu 2023. još uvek nije dostupna za Swift X 16.
  5. Osim za Aspire 5 AMD (sa LPDDR4X i podrškom za PCIe 4. generacije) i Aspire 3 AMD (sa LPDDR5 i podrškom za PCIe 3. generacije)
  6. Microsoft Pluton je trenutno dostupan samo na Swift Edge 16.