10 koraka za pronalaženje odgovarajućeg projektora

Bilo da želite da projektujete važne tabele svojim klijentima, podučavate učenike željne znanja ili zabavite publiku, projektori profesionalnog ranga će vam pomoći da postignete željeni efekat. Jer sa sjajnom slikom možete na pravi način predstaviti svoje ideje koje će kroz svaku prezentaciju biti jasno izložene publici. Predstavljamo vam deset razloga zbog kojih je Acer pravi izbor.
 • Acer_Advertorial_Projector_Professionals_2020_01

  Preciznost je od ključnog značaja

  Kao profesionalcu, potrebna vam je precizna reprodukcija boja, koji god uređaj da koristite. Ova preciznost se postiže pomoću industrijskog standarda za boje sRGB. Budući da vaš projektor koristi isti standard sRGB kao i većina monitora, štampača, fotoaparata i pametnih telefona, postojane boje verne originalu su zagarantovane.

 • Acer_Advertorial_Projector_Professionals_2020_02

  Boje u svakoj dimenziji

  3D nije samo odličan način da uronite u akcione filmove – dodatna dimenzija vam može biti od koristi kada sarađujete u okviru grupe, radite na tehničkim projektima ili impresionirate publiku sjajnom grafikom. Acer ColorBoost 3D nadoknađuje standardni gubitak boje na 3D naočarima i poboljšava osvetljenost boja u 2D i 3D sadržajima tako da dobijate živopisne boje onako kako je to zamišljeno.

Stabilan i pouzdan

Poslovne odluke moraju biti razumne – ne samo u datom trenutku, već i na duže staze. Lampe u standardnim DLP (Digital Light Processing) projektorima su sklone propadanju boje nakon dužeg korišćenja – živopisne boje postaju zelenkasti haos. Acer ColorSafe II u kombinaciji sa lampama visokog kvaliteta obezbeđuje postojane, prirodne boje i nakon mnogo hiljada sati rada – boje su verno prikazane kao i prvog dana.

Acer_Advertorial_Projector_Professionals_2020_03
 • Acer_Advertorial_Projector_Professionals_2020_04

  Stvoren da bude u centru pažnje

  Veoma često, sale za sastanke nisu uređene za uverljive prezentacije. Naročito kada su osvetljene direktnom sunčevom svetlošću, jer tada jedino možete da se oslonite na čistu snagu. Jedinstveni sistem sa dve lampe kompanije Acer obezbeđuje izuzetno visok stepen osvetljenosti za zahtevne prostore, poput amfiteatara, koncertnih dvorana, velikih auditorijuma i osunčanih prostorija. Uz dva laserska izvora svetlosti velike snage koji su zaslužni za osvetljenost od 12.000 lumena, sadržaji koje projektujete će biti kristalno jasni u svakom trenutku.

 • Acer_Advertorial_Projector_Professionals_2020_05

  Kontrast je suština svega

  Ako želite da istaknete sve detalje na svojoj prezentaciji ili slici, obratite pažnju na kontrast. Acer DynamicBlack™ ima neverovatan odnos kontrasta od 20.000:1. Ova tehnologija poboljšava kontrast tako što analizira sadržaj na ekranu, kadar po kadar, a zatim dinamički podešava snagu lampe radi optimizovanja nivoa crne boje. Vaša publika će biti zadivljena prikazom detalja u tamnim scenama sa postojanim nivoom osvetljenosti.

Danonoćni rad

Posao nikada ne spava. Zbog toga je serija Acer FL8 specijalno dizajnirana za dug rad. Ova serija koristi energetski efikasnu tehnologiju lasera i tako štedi do 20 % energije, a podržava i neprekidan rad (24/7) bez vidljivog propadanja i opadanja osvetljenosti. Ove odlike čine projektor Acer FL8 idealnim za javni prostor ili muzejske izložbe.

Acer_Advertorial_Projector_Professionals_2020_06

Laserska preciznost

Laserski izvor svetlosti eliminiše problem pregorevanja lampe. Serija profesionalnih Acer projektora koristi laserske diode koje obezbeđuju znatno duži radni vek, do čak 20.000 sati. Ova tehnologija znatno smanjuje zahteve održavanja i produžava vreme do sledeće zamene lampe. Još bolje: Više vam se nikada neće desiti da pregorela lampa prekine vašu prezentaciju ili pažnju vaših učenika u učionici.

Acer_Advertorial_Projector_Professionals_2020_07

Efikasno čuva životnu sredinu

Ako je zelena vaša omiljena boja, Acer je pravi izbor za vas. Acer EcoProjection je ekološko rešenje čiji je cilj smanjivanje potrošnje električne energije. Ova serija profesionalnih projektora automatski aktivira režim EcoMode ako nema ulaznog signala i time smanjuje potrošnju električne energije za do 70 %. Gotovo nečujni nivo buke od samo 26 dBA doprinosi stvaranju zdravog i pozitivnog radnog okruženja.

Acer_Advertorial_Projector_Professionals_2020_08

Uvek povezan

Za velike kompanije sa namenskim projektorima u konferencijskim salama, LAN veza i funkcije daljinskog upravljanja izlaze u susret i najtežim zahtevima. Serija Acer FL8 je usklađena sa mrežnim sistemom Crestron, jednim od najboljih sistema sa kontrolisanom mrežom na svetu. Na ovaj način se dobija besprekorna integracija u vaš kancelarijski prostor i lako upravljanje.

Acer_Advertorial_Projector_Professionals_2020_09

Snaga zvuka

Kada pripremate poslovnu prezentaciju ili se spremate za čas, poslednje čime želite da se bavite je povezivanje zvučnika. Acer se postarao za to. Ovi projektori imaju integrisan zvučnik od 10 W sa snažnim zvukom tako da vam neće zatrebati spoljni zvučnici. Upravo ovakva briga o potrebama profesionalnih korisnika govori sama za sebe.

Acer_Advertorial_Projector_Professionals_2020_10