Što ti je potrebno da unaprediš svoju igru?

Igrači se uvek hvale svojom opremom, ali na kraju je najvažniji monitor koji koriste jer što više vidiš i što se radnja brže odvija, tim igra postaje živopisnija i možeš brže da reaguješ. Svaka se milisekunda računa, zato potraži ovih deset karakteristika koje će potpuno promeniti tvoj gejmerski doživljaj.

 • Acer_Advertorial_Nitro_2021_01

  Što je veći ekran, bolja je akcija

  Što više piksela, tim bolje. Danas smo daleko iznad rezolucije Full HD, tako da bi trebalo da razmišljate o rezoluciji 4K ili većoj. Sa rezolucijom od 3840 x 2160 piksela, serija Acer H7 ima četiri puta višu rezoluciju, što znači četiri puta više detalja u odnosu na stari Full HD, četiri puta bolji kvalitet slike i četiri puta bolji celokupni vizuelni doživljaj.

 • Acer_Advertorial_Nitro_2021_02

  Zemlja nije ravna

  Kao jedna od najvećih inovacija za gejmere poslednjih godina, zakrivljeni ekrani podižu imerzivni doživljaj na potpuno novi nivo. Kako? Jer bez obzira na to gde se radnja dešava na vašem ekranu, ona je uvek na istoj udaljenosti od vas. Na taj način se proširuje vaše vidno polje i dobijate još imerzivniji doživljaj igranja. Dodatna prednosti je što oni takođe smanjuju naprezanje očiju tako da možete da igrate duže udobno smešteni ispred svog ekrana.

4K monitor: četiri puta veća jasnoća

Ako to već ne znaš, 4K monitor ima horizontalnu rezoluciju od oko 4.000 piksela i vrlo često se opisuje kao monitor ultra visoke rezolucije, odnosno UHD monitor. Acer Nitro gejmerski monitori imaju rezoluciju od 3840 x 2160 piksela, što je tačno dvostruko više horizontalnih i vertikalnih piksela u odnosu na 1080p ekrane i četiri puta veća rezolucija u odnosu na ekrane iste fizičke veličine. I šta smo dobili? Najizoštrenija slika koju možeš dobiti dok sediš za gejmerskim stolom.

Acer_Advertorial_Nitro_2021_03
 • Acer_Advertorial_Nitro_2021_04

  Osvetlite svoj svet

  Niko ne voli da se muči sa slabo osvetljenom igrom, filmom ili video snimkom, zbog čega treba da obratite pažnju na nivoe osvetljenosti koji bi trebalo da budu sertifikovani prema međunarodnom industrijskom standardu. Sa DisplayHDR 600 monitorom koji ima VESA sertifikat, možete računati na maksimalnu osvetljenost od 600 cd/m2 – drugim rečima bogate detalje, duboke nijanse crne i neverovatnu celokupnu osvetljenost.

 • Acer_Advertorial_Nitro_2021_05

  Ostani u igri

  Kada si u zoni, i najmanje zaostajanje ili zamućena slika mogu stvarno da te izbace iz igre. Rešenje za kašnjenje su veće stope osvežavanja, zbog čega bi trebalo da tražiš monitore koji povećavaju radni takt na brzinu osvežavanja od 240 Hz, tako da dobijaš ultra glatke 2D scene pokreta, izvanrednu fluidnost slika i besprekornu igru bez kašnjenja.

Bez dupliranja slike!

Za ozbiljne gejmere, 'ghosting' je više kao demon, posebno u brzim RPG igrama ili igrama snajperskog pucanja. Do dupliranja slike dolazi kada prethodna slika nastavi da se prikazuje na ekranu zajedno sa najnovijom slikom, stvarajući primetno razlivanje ili zamućenje. Sa tehnologijom Visual Response Boost™ (VRB), dupliranje slike je stvar prošlosti, a igra je besprekorna i praktično bez zamućenja.

Acer_Advertorial_Nitro_2021_06

Razgovarajmo o kvantnim tačkama

Možda ste čuli za kvantnu teoriju, ali da li ste čuli za kvantne tačke? Za one koji nisu, kvantna tačka (QD) je poluprovodnički nanokristal (sićušna čestica) koja emituje svetlost kada se napaja električnom energijom. Ova mala veličina im daje njihova jedinstvena optička svojstva i omogućava QLED ekranima da povećaju čistoću boja i isporuče najširi mogući spektar boja za pravi realističan prikaz.

Acer_Advertorial_Nitro_2021_07

Zaštitite oči

Iako to možda ne primećujete, ekran na većini konvencionalnih monitora treperi oko 60 puta u sekundi. Ako mislite da je to puno, u pravu ste – to je glavni uzrok zamora očiju nakon dugih sati igranja, programiranja, gledanja ili stvaranja. Tehnologije kao što su Flickerless™ i BlueLightShield™ eliminišu ovo treperenje koje izaziva naprezanje vida i obezbeđuju udobniji i zdraviji doživljaj gledanja.

Acer_Advertorial_Nitro_2021_08

Ergonomski dizajn

Kvalitetni monitori ne bi smeli da dovedu do naprezanja očiju. Zato najbolji monitori podržavaju jednostavno podešavanje nagiba, okretanje i podešavanje visine, pri čemu su u svakom trenutku i dalje stabilni. Sa opcijom podešavanja nagiba od -5° do 20°, Acer NITRO VG0 opušta vaš um i vrat.

Acer_Advertorial_Nitro_2021_09

Podešavanja u hodu

Nema više petljanja sa sitnim dugmadima iza monitora. Acer Displai Vidget vam daje potpunu kontrolu nad svim podešavanjima pomoću miša i omogućava vam brzo menjanje postavki, organizovanje ogromnog prostora na ekranu sa namenskim podeljenim odeljcima i biranje savršenog režima za igre, posao ili zabavu. Toliko je jednostavno.

Acer_Advertorial_Nitro_2021_10

Preporučeni proizvodi