10 saveta za pronalaženje savršenog projektora

Ako kod kuće želite da stvorite neverovatan doživljaj sportske zabave ili bioskopa, ne postoji drugi način nego da odaberete projektor. Čak su i najbolji, najnoviji TV ekrani premali da bi se dobio osećaj uronjenosti koji sa današnjim projektorima možete da postignete. Dakle, pripremite kokice za neverovatno bioskopsko iskustvo u vašoj dnevnoj sobi ili dvorištu - ili gde god želite!
 • Acer_Advertorial_Projector_Cool_Brilliance_2021_01

  Jasna korist

  Bez obzira na to da li uživate u uzbudljivoj akciji velikog sportskog događaja ili gledate najnovije serije sa ​​interneta, Full HD će vas zaista oduševiti. Ako vaš projektor podržava ovaj video režim, dobijate 1920 x 1080 piksela neverovatnih scena sa svim detaljima. Uživajte u izuzetnom sjaju zapanjujuće jasnoće!

 • Acer_Advertorial_Projector_Cool_Brilliance_2021_02

  Imun na starenje

  U prošlosti su mnogi standardni DLP (Digital Light Processing) projektori propadali zbog dugotrajne upotrebe. Kao kod tradicionalne fotografije – boje bi postajale zelenkaste, što bi im davalo ostareli i isprani izgled. Acer ColorSafe II sada zaustavlja ovo propadanje. U kombinaciji sa lampama visokog kvaliteta za duži radni vek projektora, ova tehnologija održava sve boje prirodnim i živopisnim čak i nakon hiljada sati rada.

Svetliji od sunca

Sećate li se starih projektora koji su se koristili u školama? Onih vremena kada su sobe morale biti zamračene, potpuno zaštićene od sunčeve svetlosti? Srećom, ta mračna doba su prošla! Najmodernije tehnologije kompanije Acer obezbeđuju do 4.000 ANSI lumena osvetljenosti. To jednostavno znači da ćete dobiti kristalno jasne, živopisne slike sa velike udaljenosti - čak i usred bela dana. Dakle, vreme je da se pozdravite sa roletnama.

Acer_ADvertorial_Projector_Consumer_2020_03
 • Acer_Advertorial_Projector_Cool_Brilliance_2021_04

  Kontrast čini razliku

  Kontrast se svodi na detalje. Jednostavno rečeno, što je veći odnos kontrasta, to više nijansi možete videti na slici. Analizirajući svaku scenu kadar po kadar, Acer DynamicBlackTM drastično poboljšava kvalitet sa neverovatnim odnosom kontrasta od 10.000: 1. Dobijate neverovatne detalje u tamnim područjima, bez žrtvovanja svetlih delova: crna će biti crna, a bela će zaista biti bela.

 • Acer_Advertorial_Projector_Cool_Brilliance_2021_05

  Stvarnija od samog života

  Vaš kućni bioskop više neće biti isti sa vašim novim 3D projektorom. Filmovi će dobiti zadivljujuću dubinu i stvaran osećaj koji će svaku scenu pretvoriti u uzbudljivu avanturu. Uz pravu podršku za film od 24p i stopu osvežavanja od 144 Hz čak i u 3D režimu, dovoljno je da povežete svoj HDMI uređaj sa Acer projektorom, stavite 3D naočare i vaši omiljeni filmski junaci će oživeti u vašem domu!

Gledajte utakmice i uživajte

Budite spremni za velike utakmice: Okupite svoje prijatelje i podelite strast prema svom omiljenom sportu na gigantskom nivou. Režim za fudbal poboljšava nivo osvetljenja, zasićenosti, oštrine i game kako bi svaki pokret na terenu bio jasno prikazan. Kada uključite režim za fudbal, akcija na terenu će izgledati prirodnije i realističnije.

Acer_Advertorial_Projector_Consumer_2020_06

Neka se čuju emocije

Fudbal bez skandiranja? Film bez reči? Život bez muzike? I više ne morate da nosite dodatni zvučnik? Odaberite bolji način i napravite pravu atmosferu sa punim, živopisnim zvukom iz integrisanog zvučnika. Zahvaljujući tehnologiji Acer TrueHarmony, filmovi će oživeti, sport postati zanimljiviji i pesme dobiti veću dubinu. Pojačajte zvuk na 11 i uživajte u neverovatnoj jasnoći!

Acer_Advertorial_Projector_Cool_Brilliance_2021_07

Život iz najboljeg ugla

Najbolji životni trenuci su još bolji kada se proživljavaju s drugima. Acer projektori sa tehnologijom Anytime Any Angle obezbeđuju vam sve alate potrebne za deljenje zabave. Projektor se bežično povezuje sa vašim pametnim telefonom i omogućava potpuno fleksibilnu projekciju sa rotacijom od 360 stepeni bez korišćenja postolja. Čak se i automatski okreće iz položenog u uspravan položaj – bez onih ružnih crnih traka.

Acer_Advertorial_Projector_Cool_Brilliance_2021_08

Gde god želite

Pre samo nekoliko godina, ideja o kućnom bioskopu za vreme kampovanja zvučala je poput fantazije. Ali danas je to itekako moguće! Acer prenosivi projektori nisu veći od salvete i rade više od 5 sati sa punjivom baterijom. Možete postaviti svoj privatni bioskop gde god se nalazili.

Acer_Advertorial_Projector_Cool_Brilliance_2021_09

Pobrinite se za budućnost

Uz novi projektor ćete uživati u velikim trenucima. Ali šta nam donosi budućnost? Zahvaljujući tehnologiji Acer EcoProjection, dobijate održivo rešenje na duge staze. Potrošnja električne energije smanjena je za do 70%, radni vek lampe produžen je do 12.000 sati, dok nivo buke ostaje na apsolutnom minimumu. Odlično za vas, ali i sve ostale na planeti!

Acer_Advertorial_Projector_Cool_Brilliance_2021_10