Acer bežični miš M502 sa sertifikatom „Works With Chromebook“

WWCB_Mouse_Macaron_M502_hero
Acer bežični miš M502 ima sertifikat „Works With Chromebook“ (Radi sa Chromebook računarima), što znači da će odlično raditi sa vašim Chromebook računarom. Rezolucija od 1200 TPI omogućava da uživate u pouzdanoj, brzoj kontroli kada se krećete kroz materijal. Osim toga, njegov udoban oblik sa mekim bočnim stranama je dizajniran i za desnoruke i za levoruke korisnike.

• „Works With Chromebook Certified“1
• 1200 TPI
• Bežična tehnologija na 2,4 GHz
• Udoban dizajn koja podržava korišćenje obe ruke

Izaberite svoj savršeni Acer bežični miš M502 sa sertifikatom „Works With Chromebook“

Potražite svoj Acer bežični miš M502 sa sertifikatom „Works With Chromebook“ prema karakteristikama ili pogledajte proizvode u nastavku.

1.Ovaj proizvod je dobio sertifikat da zadovoljava standarde kompatibilnosti kompanije Google. Obrati se direktno kompaniji Acer za tehničku podršku i servis. Chromebook i „Works With Chromebook“ su žigovi kompanije Google LLC.

Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske ili fotografske greške ili propuste. Slike se mogu razlikovati od ponude.
Potrošači imaju zakonska prava na osnovu važećih nacionalnih propisa koji regulišu prodaju robe široke potrošnje i ova garancija ne isključuje, ograničava niti ukida bilo koja od tih prava.