Acer Bluetooth Keyboard and Mouse KM501 – Certified by Works With Chromebook

WWCB_Keyboard_Mouse_Combo_KM501_modelmain

Acer Bluetooth tastatura i miš KM501 imaju sertifikat „Works With Chromebook“ što znači da će besprekorno raditi sa vašim Chromebook računarom. I tastatura i miš imaju međunarodno sertifikovan antimikrobni1, 2, 3 premaz sa jonima srebra na svojim površinama, a nova Chromebook tastatura zauzima manje prostora od standardnih tastatura tako da dobijate veću i bolje organizovanu radnu površinu. Bluetooth miš sa rezolucijom od 1000 TPI nudi odličan odziv i kontrolu, kao i udobnost prilikom navigacije.

Izaberite svoju savršenu Acer Bluetooth tastaturu i miša KM501 – imaju sertifikat „Works With Chromebook“

Potražite svoju Acer Bluetooth tastaturu i miša KM501 – imaju sertifikat „Works With Chromebook“ po opcijama ili u pretraživaču u nastavku.

Prodaja podleže ograničenoj garanciji i sporazumu Uslovi i odredbe. Sve ponude mogu biti promenjene bez obaveštenja i obaveze i ne moraju biti dostupne u svim maloprodajnim objektima. Navedene cene su preporuka proizvođača i mogu se razlikovati od cena u maloprodajnim objektima. Podleže dodatnom oporezivanju. Ne snosi odgovornost za cene ili druge tipografske greške