Design de produse
Design de ambalaje
Producție
Logistică
Reciclare
Energie
Design de produse
Design de ambalaje
Producție
Logistică
Reciclare
Energie

Design de produse

Dispozitivele Acer Vero pot fi reciclate și sunt făcute din materiale sustenabile, precum plastice reciclate post-consum (PCR) și plastice gata să ajungă în ocean, pentru a reduce impactul asupra mediului de la început și până la final.

Partenerii noștri

Materiale durabile

Pentru a crește volumul de materiale sustenabile din produsele noastre, colaborăm cu furnizori pentru a utiliza materiale mai prietenoase cu mediul, inclusiv plastic reciclat post-consum (PCR) și plastic gata să ajungă în ocean, în linia de produse Vero. Acest lucru reflectă angajamentul nostru pentru reducerea utilizării materialelor virgine și minimizarea amprentei de carbon.

Vizualizare Acer Green​

Pe lângă modificările directe aduse materialelor, am integrat noi elemente vizuale pentru toate produsele Vero. De exemplu, am evidențiat tastele “R” și “E” și am gravat simboluri ecologice pe baza laptopului.​

Cu posibilitatea de reparare și upgrade​

Prioritizăm designurile modulare. Produsele noastre sunt concepute intenționat pentru a fi ușor de dezasamblat, reparat și upgradat pentru a le extinde durata de viață. Construind în jurul posibilității de extindere și upgradare, le permitem clienților să facă upgrade la PC-uri în timp.

Eficiență energetică

Am setat un obiectiv pentru ca produsele noastre să consume cu 45% mai puțină energie până în 2025, în comparație cu 2016. Colaborăm cu parteneri pentru a reduce consumul de energie în mod continuu, pentru a îmbunătăți eficiența și durata de viață a bateriilor.

Design de ambalaje

Ambalajul nostru pentru notebookul Acer Vero utilizează materiale minimaliste și prietenoase cu mediul, precum 90% hârtie reciclată și poliester reciclat după utilizare industrială (PIR) cu utilizare extinsă.

Partenerii noștri

Reducerea plasticului

Colaborăm cu furnizori pentru a reduce cantitatea de plastic utilizat în ambalajele noastre. De exemplu, înlocuim mânerele de plastic cu mânere de hârtie. Insistența noastră pentru reducerea plasticului continuă să crească prin schimbări graduale.

Mizăm pe hârtie reciclată

Acer aduce sustenabilitatea în experiența de deschidere a pachetelor primite de consumatori. Amortizarea joacă un rol esențial în asigurarea protecției în timpul transportului. După numeroase evaluări și teste, vom înlocui spuma EPE cu hârtie reciclată și materiale din mulaj de hârtie fără a compromite protecția.

Ambalaj reciclabil

Începând cu liniile de produs pentru notebookuri Acer, designul ambalajelor noastre permite o dezmembrare ușoară în timpul procesului de reciclare. În plus, opțiunile noastre de materiale și metode de imprimare asigură faptul că materialele ambalajelor pot fi reciclare ușor pentru a intra într-un nou ciclu de utilizare!

Ambalaje funcționale, reutilizabile

Design nostru de ambalaje Vero conține numeroase funcții de reutilizare pentru a oferi o valoare suplimentară pentru consumatori. Fie că este vorba despre spațiu de stocare suplimentar, un suport de laptop sau chiar o cutie pentru plante, soluțiile noastre de ambalare sunt concepute pentru reutilizare, transformând ambalaje de unică folosință în articole funcționale în viața de zi cu zi.

Producție

Colaborăm cu parteneri din industrie pentru a regândi procesul de producție și pentru a îmbunătăți gestionarea produselor chimice și al deșeurilor.

Partenerii noștri

Gestionarea deșeurilor

Utilizarea plasticului în timpul procesului de producție este un pericol ascuns pentru mediu. Începând cu eliminarea utilizării pungilor de plastic din producția de cabluri de alimentare pentru produsele noastre, aducem modificări și sistemului de producție al furnizorilor noștri.

Conformitatea cu standardele de etichetare ecologică

Divulgăm performanța ecologică a produselor noastre prin certificările ecologice care se concentrează pe utilizarea limitată și posibilitatea de urmărire a substanțelor listate.

Logistică

Transportul și logistica optimizate ne permit să reducem deșeurile inutile și să limităm emisiile cu efect de gaze de seră.​

Partenerii noștri

Reducerea deșeurilor la sursă

Am eliminat utilizarea benzilor de securitate redundante și nereciclabile din liniile de producție, începând cu liniile pentru monitoare. Volumul de deșeuri așteptat să fie redus în 2023, doar pentru liniile noastre de monitoare este egal cu 5500 de km de bandă, aproximativ distanța de la Londra la New York.

Sistem logistic responsabil

Deoarece activitățile logistice și transportul încărcăturilor contribuie la aproape 10% din emisiile globale de gaze cu efect de seră, am dezvoltat un sistem de contabilizare a carbonului pentru a optimiza modul în care efectuăm activitățile logistice. Sistemul ne permite să monitorizăm emisiile de carbon ale fiecărei expedieri, de la origine și până la destinație. Cu aceste date de înregistrare a expedierilor, putem optimiza sistemul nostru logistic, lucru ce ne va reduce per total emisiile de gaze cu efect de seră. Momentan, acest sistem este utilizat în China și există planuri pentru o implementare globală.​

Soluții GoGreen

Lucrăm în mod activ cu DHL Global Forwarding, furnizorul nostru de servicii logistice sustenabile, pentru a găsi soluții logistice mai ecologice. Am stabilit o mega poartă de acces care combină diverse moduri de transport pentru a livra expedierea direct la consumator, reducând considerabil volumul mediu de combustibil consumat pentru fiecare expediere. În plus, cu soluția celor de la DHL de a utiliza mai mult de 30% combustibil aviatic și maritim sustenabil în timpul transportului, reducem treptat utilizarea combustibililor fosili și minimizăm impactul nostru asupra mediului.​

Reciclare

Soluțiile de reciclare și pentru canale de distribuție oferă un nou scop produselor și materialelor noastre la sfârșitul ciclului de viață al acestora.

Programe de schimb Acer

Încurajăm consumatorii să participe la programele noastre de schimb și reciclare care demarează în SUA, Europa, Orientul Mijlociu, Africa și anumite țări din Asia Pacific.

Reciclarea bateriilor cu litiu

În 2021, Acer America de Nord a colectat o tonă metrică de baterii de litium de unică folosință pentru reciclare corespunzătoare, salvând peste 13 tone metrice de deșeuri care ar fi ajuns pe rampe de gunoi pe parcursul a trei ani consecutivi, între 2018 și 2021.

Proces de reciclare standardizat

Toate programele de reciclare din SUA necesită eliminare și gestionare corespunzătoare pentru echipamente electronice, componente și materiale. Obiectivul nostru este să ne asigurăm că programul de reciclare de la Acer îndeplinește cerințele de reciclare ale celei mai recente versiuni a standardelor EPEAT și IEEE 1680.1.

Energie

Operațiunile noastre utilizează energie regenerabilă, precum cea solară, pentru a ține fosilele unde le este locul: în pământ.​​

Partenerii noștri

Energia regenerabilă în unitățile operaționale din întreaga lume

Cu facilități interne de generare a energiei regenerabile, în principiu cea solară și cu adaptare garantată a surselor de energie regenerabilă, totalul energiei verzi generate în întreg anul de grupul Acer a fost în jur de 3,6 milioane kWh. În comparație cu 2020, această valoare este o creștere de aproximativ 300.000 kWh.​

Angajamente verzi pentru lanțul de distribuție

Selectăm parteneri dedicați protecției mediului și oferim informații despre proiectul de informare privind carbonul. În plus, lucrăm cu furnizori esențiali pentru a crește rata de angajament pentru inițiativa RE100 și SBT. Până în 2021, 55% dintre furnizori și-au onorat angajamentul și urmărim să obținem o rată de 80% până în 2025.

Parcometru inteligent

Conform statisticilor, șoferii pierd 55 de ore pe an căutând loc de parcare, iar vehiculele lor reprezintă 30% din tot traficul urban. Pentru a rezolva această problemă, am dezvoltat un parcometru inteligent care urmărește automat disponibilitatea spațiului de parcare disponibil și trimite datele către o aplicație ușor accesibilă pentru șoferi.

Soluție de încărcare inteligentă

Soluția de încărcare a filialei Acer ITS este prima din Asia care lansează stații de încărcare și parcare inteligente pentru parcare pe marginea drumului. Prin oferirea celei mai bune soluții pentru agențiile guvernamentale pentru a construi infrastructura pentru pilonii de încărcare, contribuim la viitorul mașinilor electrice și al transportului ecologic.

América Latina - Español
Australia - English
België - Nederlands
Belgique - Français
Brasil - Português
Canada - English
Canada - Français
Česko - Čeština
Chile - Español
Danmark - Dansk
Deutschland - Deutsch
España - Español
Estonia - English
France - Français
Hrvatska - Hrvatski
India - English
Indonesia - English
Israel - English
Italia - Italiano
Lituania - English
Latvia - English
Magyarország - Magyar
Malaysia - English
México - Español
Middle East - English
Nederland - Nederlands
New Zealand - English
Norge - Norsk
Österreich - Deutsch
Philippines - English
Polska - Polski
Portugal - Português
România - Română
Schweiz - Deutsch
Singapore - English
Slovenia - English
South Africa - English
Srbija - Srpski
Suisse - Français
Suomi - Suomi
Sverige - Svenska
Türkiye - Türkçe
United Kingdom - English
United States - English
Vietnam - English
Ελλάδα - Ελληνικά
България - Български
Россия - Русский
Україна - Українська
ไทย - ไทย
대한민국 - 한국어
中国 - 简体中文
台灣 - 繁體中文
日本 - 日本語
香港特別行政區 - 繁體中文
Hong Kong - English