Maak kennis met Windows 11

Een nieuwe Windows ervaring waarmee je favoriete contacten en content altijd binnen handbereik zijn.

Windows 11

Ontdek een nieuw perspectief

Windows 11 biedt een rustige en creatieve omgeving waarin je op een nieuwe manier de dingen kunt doen die jij het leukst vindt. Van een opgefrist startmenu tot nieuwe mogelijkheden voor contacten, nieuws, games en content: Windows 11 biedt een intuïtief kader om na te denken, jezelf te uiten en creatief bezig te zijn.

Windows 11

Maximaliseer je productiviteit

Open de apps die je nodig hebt, houd overzicht en navigeer eenvoudig met tools zoals Snap-lay-outs en meerdere bureaubladen.

WIN_Ultimate-Desktop-Snap_16x9_en-US

Nieuwe manieren om contact te maken

Communiceer rechtstreeks met de mensen die voor jou belangrijk zijn, gewoon vanaf je bureaublad met Microsoft Teams. Bel of chat de hele dag gratis, wat voor apparaat je gesprekspartner ook gebruikt.1

Windows 11

Jouw content, door jou beheerd

Dankzij Microsoft Edge en allerlei widgets blijf je gemakkelijk op de hoogte van het nieuws en krijg je informatie die voor jou relevant is.2 In de nieuwe Microsoft Store vind je in een handomdraai de apps die je nodig hebt en de shows die je wilt bekijken.

Windows 11

Een pc voor iedereen

De nieuwe Windows-versie is beschikbaar op het breedste scala aan apparaten en biedt je de nieuwste innovaties op het gebied van touch-, stylus- en spraakbediening. Zo kun je eenvoudig het beste en financieel gunstigste apparaat voor jou kiezen.3

Windows 11

Een nieuwe pc kopen

Heb je nu een nieuwe pc nodig? Geen probleem! Deze Windows 10 pc's kun je gratis upgraden wanneer Windows 11 wordt uitgerold.4

 

Windows11_UpgradeBadge_Blue.png

Voor gaming

Voor thuisgebruik

Maak een back-up van je pc

Het is veel gemakkelijker om een nieuwe pc in gebruik te nemen als je een One Drive back-up maakt van de bestanden en foto's op je huidige pc.5

Meer informatie
Windows 11
  1. Mogelijk heb je hardware zoals een microfoon en camera nodig. Internettoegang is vereist. Er kunnen servicekosten van toepassing zijn.
  2. Internettoegang is vereist. Er kunnen servicekosten van toepassing zijn.
  3. Voor bepaalde functies is specifieke hardware vereist, https://www.microsoft.com/windows/windows-11-specifications.
  4. De upgradetiming kan per apparaat verschillen. De beschikbaarheid van functies en app verschilt per regio. Voor bepaalde functies is specifieke hardware vereist (zie https://www.microsoft.com/windows/windows-11-specifications).
  5. Internettoegang is vereist. Er kunnen servicekosten van toepassing zijn. Een Microsoft account (MSA) is vereist voor 5 GB gratis opslag; aanvullende opslag is afzonderlijk verkrijgbaar tegen extra kosten of met een Microsoft 365 abonnement.