Zakelijke laptops van Acer maken gebruik van Windows 11 Pro

Werk je zakelijke laptop of desktop van Acer bij naar Windows 11 Pro voor verbeterde efficiëntie, beveiliging en samenwerking op de werkplek. 

Windows 11 Pro
win-11-pro-secondary-banner

Onze nieuwste Windows 11 Pro-laptops

Filters

Geselecteerde filters worden hier weergegeven. Als je filters wijzigt, worden de resultaten bijgewerkt en kan de beschikbaarheid van andere opties veranderen.
0 Resultaten
Powerful security that guards against security threats with advanced hardware-based protections.
Krachtige beveiliging

TravelMate laptops en Veriton desktops gebruiken beveiligingsfuncties van Windows 11 Pro, zoals gegevenscodering en biometrische verificatie, om je gegevens veilig te stellen.

Enhanced productivity access apps, share files, and collaborate in real time from almost anywhere.
Verbeterde productiviteit

Zakelijke laptops of desktops van Acer met Windows 11 Pro bieden verbeterde ontwerpen en naadloze apparaatintegratie voor betere productiviteit, efficiëntie en meer, zodat je nog sneller kunt werken.

modern-it-management
Modern IT-beheer

Geavanceerde tools en gecentraliseerd apparaatbeheer zorgen voor eenvoudig beheer en beveiliging van je netwerk en tegelijkertijd voor betere efficiëntie van je team en minder uitvaltijd van apparaten.

improved-collaborationg
Verbeterde samenwerking

Krijg bijna overal toegang tot je zakelijke laptops van Acer dankzij de ingebouwde beveiliging, hardwaregebaseerde isolatie, bescherming tegen malware en meer, mogelijk gemaakt door Windows 11 Pro.

Bring your business to new levels with Acer.
Verbeter je bedrijf met Acer

Til je bedrijf naar een hoger niveau met Acer. Geavanceerde technologie, relevante oplossingen en een voortdurende toewijding aan duurzaamheid maken Acer de beste keuze voor je bedrijf.

Acer TravelMate P6 – ultralicht met optimale prestaties voor hybride werken

Deze dunne, duurzame laptop met een krachtige 11e generatie Intel® Core™ i7 processor, gebruikersgericht ontwerp en talloze beveiligings- en beheerfuncties is een ideale keuze voor je bedrijf.

Geef je bedrijf een solide basis met moderne laptops en desktops met Windows 11 Pro en Microsoft 365.

Dit is het moment om na te denken over de juiste productiviteitstools voor je eerstvolgende pc-update, of het nu een eenmalige aankoop (Office Home & Business 2021) is of een abonnement op Microsoft 365 voor je bedrijf.

Microsoft 365 Business Standard

ico-excel
Excel
ico-exchange
Exchange
ico-visio
Visio
ico-microsoft_teams
Teams
ico-office
Office
ico-onedrive
One Drive

Extra voordelen

Microsoft 365 Business Standard helpt je je bedrijf te runnen en te laten groeien met krachtige productiviteitsapps en -diensten. De premiumversie van Microsoft Teams is inbegrepen bij Microsoft 365 Business Standard en biedt functionaliteit voor telefoongesprekken, audioconferenties en het opnemen van vergaderingen, 1 TB aan gebruikersopslag en nog veel meer. Eén licentie biedt per gebruiker volledig geïnstalleerde Office-apps op vijf apparaten: mobiel, tablet en pc. Beschikbaar op Mac, iOS, en Android, met 24/7 telefonische en online ondersteuning van Microsoft.

Office Home & Business 2021

ico-one_note
OneNote
ico-outlook
Outlook
ico-power_bi
Power BI
ico-power_apps
PowerApps
ico-word
Word
ico-bookings
Bookings

Jouw gemoderniseerde kantoor. Office Home & Business 2021 helpt je je bedrijf te runnen met vertrouwde productiviteitstools. Het pakket bevat klassieke versies van Outlook, Word, Excel, PowerPoint en OneNote voor Windows 11 Pro. Een eenmalige aankoop voor één pc of Mac voor thuis of op werk. De gratis versie van Microsoft Teams biedt functionaliteit zoals gratis chats, een zoekapp, vergaderingen plannen, 2 GB aan gebruikersopslag en gasttoegang.