Productiviteit en beveiliging van een hoger niveau

Dankzij de talloze AI-functies nemen je productiviteit en beveiliging met TravelMate laptops een hoge vlucht.

Neem contact op met een Acer vertegenwoordiger
AI-ondersteunde productiviteit en samenwerking

Blaas voortaan door al je taken. Met de nieuwste tools en functies op basis van AI die zijn gericht op productiviteit en samenwerking, vergroten we de efficiëntie van je bedrijf. Bovendien beschik je hiermee over alles wat je nodig hebt om succes te boeken.

Copilot in Windows

TravelMate laptops beschikken nu over Copilot in Windows1. Je inzichten en efficiëntie gaan door het dak met deze AI-assistent die taken gemiddeld tot wel 42%2 sneller kan uitvoeren.

Windows 11 Pro

Altijd productief met Windows 11 Pro. Verhoog je productiviteit met door AI verbeterde prestaties en krachtige apps die je team helpen om beter samen te werken en je bedrijf om meer te bereiken.

Powered by Intel vPro®

Krachtige pc's die een geweldige ervaring bieden, zijn de sleutel tot een hoge productiviteit. Intel vPro® met Intel® Core™ processoren van de 13e generatie vergroten de efficiëntie bij elke taak en applicatie.

Verbeterde beveiliging en beheerbaarheid

Implementeer zorgeloos en veilig al uw Secured-Core pc's. Dankzij de combinatie van Intel vPro® en Windows 11 Pro profiteer je van professionele hardwarematige pc-beveiliging, alles-in-eenbeveiliging, functionaliteit voor beheer op afstand en meer.

Meerlaagse beveiliging met Intel vPro®

Intel vPro® met Intel® Core™ processoren van de 13e generatie bieden kant-en-klare beveiligingsfunctionaliteit, zoals detectie van dreigingen op basis van AI. Zo helpen ze je gebruikers, je gegevens en je bedrijf te beschermen.

Gestroomlijnde beheerbaarheid

Overal apparaten om op te werken. Met Windows Autopilot zijn apparaten sneller geïmplementeerd en kunnen nieuwe medewerkers zo aan de slag zonder dat je handmatig iets hoeft te doen.

Secured-Core beveiliging

Secured-Core pc's bieden niet alleen de beveiliging van Windows 11 maar bovendien extra hardware- en softwarebeveiliging voor medewerkers die met de gevoeligste gegevens van uw bedrijf werken.

Aanbevolen voor jou

Duurzaam ondernemen

TravelMate laptops ondersteunen een duurzame benadering van technologie met een milieubewust maar robuust design dat is gemaakt met PCR-plastic en voldoet aan de militaire duurzaamheidsnorm MIL-STD-810H.

Earthion initiatief

Acer wil een verschil maken. Met ons Earthion initiatief pakken we milieu-uitdagingen aan door alles wat we doen opnieuw onder de loep te nemen, van product- en verpakkingsontwerp tot productie en logistiek.

Duurzaam ontworpen

In het kader van onze missie om het milieu minder te belasten, zijn onze apparaten gemaakt met allerlei soorten gerecycled plastic, die daardoor niet in de natuur belandt.

Milieuvriendelijke verpakking

Onze 100% recyclebare verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled papier, karton en andere natuurlijke vezels, en bieden grotere duurzaamheidsvoordelen dan traditionele verpakkingen van plastic.

De nieuwste trends in het bedrijfsleven

Doe nieuwe inzichten op en blijf op de hoogte van de nieuwste trends in het mkb, beveiligingstips en productiviteitsverhogende technologieën in Acer Corner.

Meer informatie
1 Copilot in Windows (komt eraan) is beschikbaar in geselecteerde markten wereldwijd en zal na verloop van tijd in meer markten worden uitgerold. Meer informatie.  Copilot met commerciële gegevensbescherming is gratis beschikbaar voor gebruikers die in het bezit zijn van een Entra-ID met een actieve, in aanmerking komende Microsoft 365 licentie.
2 In vergelijking met Windows 10 apparaten. 'Improve your day-to-day experience with Windows 11 Pro laptops', Principled Technologies, februari 2023. LINK