Acer ENDURO T5 (ET510-51W)

ed-endurot5-mainbanner

Deze robuuste, duurzame, dunne en lichte 10,1-inch tablet is ontworpen voor 24/7/365 mobiel werken. Dankzij de certificeringen voor robuustheid en de beveiliging volgens branchenormen kun je altijd op deze tablet vertrouwen, zelfs bij harde stoten en contact met vloeistoffen in industriële omgevingen.

 • logo_windowns 10 Pro

Duurzaam volgens militaire normen

Deze robuuste tablet is gemaakt van schokabsorberende materialen en is bestand tegen vallen en water. Het apparaat is onafhankelijk gecertificeerd en voldoet aan de MIL-STD 810G- en IP65-normen.*

Betrouwbaar volgens militaire normen
ed-endurot5-ksp1
 • ed-endurot5-ksp1-1

  MIL-STD 810G

  De MIL-STD 810G-certificering is een serie tests op basis van militaire normen waarmee de duurzaamheid van producten wordt gecontroleerd. Daarbij wordt apparatuur getest bij temperaturen tussen -21 en 60 ºC en worden valtests tot 122 cm en tests met trillingen van 7,7 gram per as uitgevoerd.

 • ed-endurot5-ksp1-2

  IP65

  Ingress Protection (IP) is een reeks codes die aangeeft hoeveel vaste stoffen (eerste cijfer) en vloeistoffen (tweede cijfer) het apparaat kunnen binnendringen. 6 betekent volledige bescherming tegen stof en 5 betekent bescherming tegen waterstralen met een lage druk vanuit elke richting met beperkte binnendringing.

Krachtige processor

De snelle 7e generatie Intel® Core™ m3 processor heeft voldoende kracht en snelheid om aan al je eisen te voldoen. Je kunt snel bestanden en programma's openen en schakelt zonder vertragingen tussen applicaties en webpagina's.

ed-endurot5-ksp2

Accessoires en functies

Benut extra functies en wees nog mobieler met een reeks accessoires1, zoals een dockingstation, handgreep, schouderband, 4-punts schouderband, autolader en autohouder.

 • KSP3-1-Docking Station_600

  Dockingstation

  Plaats je tablet in het dockingstation en gebruik de LAN-, COM- en dubbele USB-poort van het station om je randapparatuur aan te sluiten. Met het tweede aansluitpunt kun je een extra batterij bewaren en opladen.

 • KSP3-2-Hand Grip

  Handgreep

  Dankzij de gewatteerde leren band kun je de tablet veilig met één hand vasthouden, zonder bang te zijn dat je hem laat vallen.

 • KSP3-3-Shoulder Strap

  Schouderband

  Als je beide handen nodig hebt, gebruik je de schouderband. Deze reikt comfortabel van je ene schouder naar je andere heup.

 • KSP3-4-Vehicle Dock

  Autodock

  Vergrendel de tablet in de houder en gebruik de VESA-montageopties om hem aan verschillende oppervlakken te bevestigen. Met het kogelgewricht stel je een hoek in tussen 1 graad en 360 graden.

 • KSP3-5-Hand Strap

  Handband

  Houd je tablet comfortabel en veilig met één hand vast terwijl je het apparaat bedient. Dankzij de stevige pasvorm weet je zeker dat je hand niet wegglijdt. Bevat ook een lus voor een stylus of pen.

 • KSP3-6-Car Charger

  Autolader

  Laad je tablet onderweg op door hem aan te sluiten op de 12 V-aansluiting (sigarettenaansteker) in je auto.

Sterk in beveiliging en beheer

Goede beveiliging is essentieel. Daarom beschikt dit model over de beste beveiligingsfuncties. Trusted Platform Module (TPM) 2.0 op hardwareniveau en Acer Enduro Manageability Suite (AEMS) beschermen het apparaat en versnellen de implementatie van services en systeemconfiguraties op meerdere apparaten.

ksp_3_Data

AEMS

Acer Enduro Manageability Suite (AEMS) beschermt het apparaat en versnelt de implementatie van services en systeemconfiguraties op meerdere apparaten.

Acer ENDURO T1 (ET110-31W) AGW Source

Klaar voor gebruik op locatie

Met de geïntegreerde gps-chipset kunnen gebruikers overal hun locatie bepalen. Het draadloze signaal is sterk en stabiel dankzij een strategisch geplaatste draadloze WiFi 5-antenne (802.11ac).

ed-endurot5-ksp4

Verwisselbare batterij

Een laptop moet 24/7/365 werken in elke omgeving. Deze laptop kan niet alleen tot 10 uur2 worden gebruikt, maar de batterij kan ook nog eens worden verwisseld, zodat gebruikers op locatie hun werk niet hoeven te onderbreken.

ed-endurot5-ksp5

Kies de perfecte Acer ENDURO T5 tablet

Zoek een Acer tablet voor vergaderingen op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

1. De beschikbaarheid van deze accessoires verschilt per land en/of regio. 

2. De batterijduur wordt gemeten onder specifieke testomstandigheden in overeenstemming met MobileMark 2014. De werkelijke batterijduur kan aanzienlijk variëren afhankelijk van specificaties, productmodel, configuratie, gebruikte toepassingen, instellingen voor energiebeheer, gebruiksomstandigheden en gebruikte functies. Prestaties kunnen ook variëren op basis van de gebruikte componenten, inclusief, maar niet beperkt tot de processor, RAM, opslagcapaciteit, schermtype, resolutie, etc. 

* MIL-STD 810G/H is een testprotocol dat onder gecontroleerde omstandigheden wordt uitgevoerd en garandeert toekomstige prestaties niet in alle situaties. Probeer deze tests niet te simuleren, aangezien daaruit voortvloeiende schade niet wordt gedekt door de standaardgarantie van Acer. 


Verkoop onderhavig aan beperkte garantie en algemene voorwaarden. Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Exclusief eventuele belastingen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische fouten.