PredatorSense

HULPPROGRAMMA

Neem de controle over je gamingsysteem met PredatorSense™. Met ons speciale hulpprogramma kun je je systeem controleren, overklokken, macro's maken, RGB-voorkeuren aanpassen en nog veel meer. Via de gepersonaliseerde, intuïtieve interface haal je het beste uit je systeem.

OVERKLOKKEN

Boost nodig? Verhoog de kloksnelheid en -frequentie1 van de GPU en/of CPU voor betere prestaties en meer FPS (frames per seconde).

Normaal
Snel
Extreem

Standaardsnelheid. Geen wijzigingen van de kloksnelheid.

VERLICHTING

Verlichting varieert per apparaat, maar gebruikers kunnen het systeem wel afstemmen op hun eigen voorkeuren. Kies bijvoorbeeld uit 16,7 miljoen kleuren voor een toetsenbord met 3 zones en uit verschillende dynamische lichtpatronen.

VENTILATORBEDIENING

Kies de instelling Max of Custom om tot het uiterste te gaan, of laat de temperatuurregeling over aan PredatorSense met de optie Auto.

Auto
Max.
Aangepast

GAMESYNCHRONISATIE

Aanbieding alleen geldig voor gebruikers die hun in aanmerking komende ConceptD apparaat vóór 10 januari 2023 aanschaffen en registreren en hun Offer Partner Code vóór 25 januari 2023 bij Adobe inwisselen. Als een game wordt gestart, worden de instellingen aangepast aan de gewenste instellingen. Zo wordt de tijd die je aan het optimaliseren van je systeem moet besteden, geminimaliseerd.

APPCENTRUM

Je hoeft je desktop niet meer vol met apps te pompen, want alle apps zijn op één locatie te vinden: het appcentrum.

Standaardmenu
Beheermenu

Veelgebruikte applicaties en andere specifieke applicaties kunnen hier worden neergezet voor eenvoudige toegang.

MOBIELE APP

Met de mobiele app kun je wijzigingen aanbrengen in PredatorSense zonder je game te onderbreken. Gebruik de app om essentiële functies te bedienen, zoals verlichting, overklokken, sneltoetsen, de ventilator en meer. De app is beschikbaar voor zowel Android als iOS en is eenvoudig te koppelen2. Alt+tab is dus verleden tijd.3

SNELTOETSEN

Macrotoetsen
Turbo

Maak je eigen macro's, beheer meerdere profielen en stroomlijn je apparaat met sneltoetsen.