Predator Z35

Maak de adrenalinerit van je leven. Zet de raketten in werking en boost naar topsnelheid.

Intense gamebeleving

Laat je omgeven door beelden. Het gebogen, panoramische 1800R3-beeld. Een beeld dat je vastgrijpt, inpakt en nooit meer laat gaan.

Perfectie alom

Een nieuwe tijd is aangebroken. Met NVIDIA® G-SYNC geniet je van perfecte frames die naadloos in elkaar overlopen.

VOL GAS

 • Voorkant

  Met de strakke aluminium voet en spookachtige underglow3 is dit een in het oog springende verschijning.

 • Terug

  Een ergonomische, in hoogte verstelbare en kantelbare krachtpatser met maar één missie: jou opzuigen in jouw games.

Predator GameView

Met de Predator GameView-technologie kun je de donkere omgevingsniveaus aanpassen, nauwkeurige kleuraanpassingen doen en richtpunten instellen voor een dodelijk schot. Sla de aangepaste instellingen op in drie verschillende profielen waar u op elk gewenst moment tussen kunt schakelen.

 • Display

  3440x14403

  UltraWide QHD3

 • Refresh Rate

  200Hz3

   

 • Screen Size

  35"

  1800R3 Curved

 • Audio

  DTS® Sound & TrueHarmony3

  2 x 9W Speakers

Vind de perfecte PREDATOR Z35 monitor

Zoek en vergelijk producten op functie en specificaties om de perfecte PREDATOR Z35 monitor te vinden

1. Werkelijke vernieuwingsfrequenties zijn afhankelijk van computerspecificaties, hardware en/of configuratie. Dit apparaat ondersteunt het overklokken van de vernieuwingsfrequentie. Overklokken kan echter leiden tot systeeminstabiliteit. Als je te maken krijgt met stabiliteitsproblemen, probeer dan een lagere vernieuwingsfrequentie in te stellen in de scherminstellingen.
2. Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Alleen Z35 met ULMB. Ultra Low Motion Blur werkt alleen bij 100 Hz, 120 Hz en 144 Hz. ULMB kan niet tegelijkertijd met NVIDIA® G-SYNC™ worden gebruikt. De laatstgenoemde moet worden uitgeschakeld in het NVIDIA®-driverdashboard en/of op het scherm zelf. ULMB kan worden geactiveerd in het OSD-menu.
3. Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Dit apparaat ondersteunt het overklokken van de vernieuwingsfrequentie. Overklokken kan echter leiden tot systeeminstabiliteit. Als je te maken krijgt met stabiliteitsproblemen, probeer dan een lagere vernieuwingsfrequentie in te stellen in de scherminstellingen.