TravelMate Spin B3

Profiteer van interactievere lesactiviteiten met de hoogwaardige en extreem duurzame TravelMate Spin B3. De TravelMate Spin B3 is volledig af te stemmen op de gebruiker. Dankzij de lange batterijduur, mechanisch verankerde toetsen en allerlei optionele functies – zoals een 5 megapixel HDR-camera, een antimicrobiële afwerking, 4G LTE-connectiviteit, een Full HD-webcam en een dockbare Wacom AES-pen – kunnen leerlingen nog meer uit hun lessen halen, of ze nu op afstand of op locatie werken.

Optimale efficiëntie

Je taken zijn sneller klaar dan met andere Windows-laptops op de markt die speciaal zijn bedoeld voor het onderwijs. De nieuwste Intel® processor1 combineert een laag energieverbruik met hoge prestaties voor een betrouwbare oplossing in het klaslokaal.

Duurzaamheidscertificaat

De impactbestendigheid is volgens militaire standaarden (MIL-STD 810H2) gecertificeerd, wat betekent dat de laptop is opgewassen tegen een druk van maximaal 60 kg. Bovendien is hij beter bestand tegen slijtage door dagelijks gebruik. Daarnaast zorgen de schokabsorberende versteviging en het unieke drainage-design voor nog verdere bescherming van de onderdelen tegen vallen en gemorste vloeistoffen.**

Leren leuk maken

Dankzij het convertible ontwerp met tablet-, tent- en weergavemodus kunnen leerlingen met deze laptop in allerlei situaties samenwerken. De optionele dockbare Wacom AES-pen en 5 megapixel HDR-camera zorgen voor een nog betere samenwerking tussen leerlingen en nog meer leerflexibiliteit.

Het schonere en robuustere touchscreen

De nieuwste educatienotebooks van Acer worden niet alleen geleverd met antimicrobieel Corning® Gorilla® glas3, 4 op het touchscreen, maar zijn ook voorzien van internationaal gecertificeerde antimicrobiële oplossingen (zilverionen) op het toetsenbord, het touchpad en de polssteun.

De hele dag batterij

Na elke keer opladen gaat de batterij tot wel 125 uur mee. Zo kun je na een drukke schooldag gewoon nog even door. De poorten zijn handig geplaatst, zodat alle kabels zich aan dezelfde kant bevinden en beter toegankelijk zijn. Dankzij het batterijlampje op de klep kan de leraar eenvoudig en snel zien of een laptop bijna leeg is.

Ononderbroken connectiviteit

Het krachtige, constante draadloze signaal wordt geleverd door Intel® Wi-Fi 6 en de strategisch geplaatste draadloze antenne met 2x2 MU-MIMO-technologie. Deze laptop beschikt optioneel over 4G LTE voor als je geen Wi-Fi-bereik hebt. Zo blijven leerlingen verbonden met het internet en kunnen ze altijd bij hun gegevens en apps in de cloud.

Kies de perfecte TravelMate Spin B3 laptop

Zoek een TravelMate Spin B3 laptop op functie of blader door de onderstaande producten.


*Apparaat wordt geleverd met Windows 10 en een gratis upgrade naar Windows 11, of kan worden voorgeïnstalleerd met Windows 11. De upgradetiming kan per apparaat verschillen. De beschikbaarheid van functies en app verschilt per regio. Voor bepaalde functies is specifieke hardware nodig (zie Specificaties van Windows 11).

1. Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen.
2. Zand- en stoftests op basis van MIL-STD 810F.
3. Geen enkele antimicrobiële oplossing, inclusief antimicrobieel Corning Gorilla glas, biedt gebruikers bescherming of directe of impliciete gezondheidsvoordelen.
4. Antimicrobiële oplossing is optioneel en kan variëren afhankelijk van model en/of regio.
5. De batterijduur wordt gemeten onder specifieke testomstandigheden in overeenstemming met MobileMark 2014. De werkelijke batterijduur kan aanzienlijk variëren afhankelijk van specificaties, productmodel, configuratie, gebruikte toepassingen, instellingen voor energiebeheer, gebruiksomstandigheden en gebruikte functies. Prestaties kunnen ook variëren op basis van de gebruikte componenten, inclusief, maar niet beperkt tot de processor, RAM, opslagcapaciteit, schermtype, resolutie, etc.
**. MIL-STD 810G/H is een testprotocol dat onder gecontroleerde omstandigheden wordt uitgevoerd en garandeert toekomstige prestaties niet in alle situaties. Probeer deze tests niet te simuleren, aangezien daaruit voortvloeiende schade niet wordt gedekt door de standaardgarantie van Acer.

Verkoop onderhavig aan beperkte garantie en algemene voorwaarden. Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Exclusief eventuele belastingen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische fouten.