TravelMate P6

ULTRALICHT MET OPTIMALE PRESTATIES VOOR
HYBRIDE WERKSTIJLEN

Awards AGW SourceAwards AGW Source
TM-P6-main
Combineer optimale draagbaarheid en geavanceerde prestaties met de op Intel® Evo™ gebaseerde1 TravelMate P6. Deze slanke, duurzame laptop weegt slechts 1,0 kg1 en levert eersteklas resultaten met de krachtige 11e generatie Intel® Core™ i7 processor, een gebruikersgericht ontwerp en talloze beveiligings- en beheerfuncties – en is daarmee een ideale keuze voor bedrijven en organisaties.
  • Intel Evo 11th Gen i7 Badge
  • DTS Orange
  • Thunderbolt4_Black
  • MIL-STD-810H
  • TPM2.0_Black

Premium draagbaar design

Onderweg werken doe je in stijl met deze slanke, ultradraagbare laptop. De prachtige behuizing van aluminium-magnesiumlegering is maar 16,8 mm dun en weegt slechts 1,0 kg1. Het 14-inch FHD+ IPS-scherm met smalle rand en 100% sRGB-dekking biedt levendige, supernauwkeurige kleuren. De beeldverhouding van 16:10 ligt dicht bij de 'gulden snede' voor nog meer schermoppervlak en productiviteit.

TravelMate P6 AGW

Je gegevens beschermd

Het Acer PrivacyPanel vormt de eerste verdedigingslinie tegen nieuwsgierige ogen door de informatie op je scherm privé te houden. Het scherm verbergt kijkhoeken die groter zijn dan 90° wanneer dit is geactiveerd en het kan worden uitgeschakeld wanneer je de volledige kijkhoek van 170° wilt gebruiken om content te delen en samen te werken.

TravelMate P6 AGW

Getest op stevigheid

Deze duurzame en slijtvaste laptop is MIL-STD 810H4-gecertificeerd en kan dus tegen een stootje als je op zakenreis gaat. Het morsbestendige toetsenbord en touchpad beschermen de interne onderdelen tegen vloeistoffen, terwijl de batterij met een gebruiksduur van tot wel 20 uur8 genoeg stroom levert voor een dag vol vergaderingen of activiteiten op locatie. Dankzij de snellaadtechnologie wordt je apparaat in slechts een uur tot wel 80% opgeladen5.*

TravelMate P6 AGW

Beveiliging op industrieel niveau

Wees verzekerd van veilige verificatie en bescherming van bedrijfsgegevens dankzij de Trusted Platform Module 2.0 op hardwareniveau en vPro™ technologie voor beheer op afstand. De ingebouwde Acer User Sensing technologie detecteert mensen nauwkeurig op basis van bereik en beweging, en houdt je gegevens veilig door het scherm te vergrendelen wanneer je even weggaat. Wanneer je terugkomt, kun je snel weer inloggen met Windows Hello via de IR-webcam of de vingerafdruklezer op de aan-uitknop.

TravelMate P6 AGW

Geoptimaliseerd voor conference calls

Deze laptop laat conferentiegesprekken soepeler verlopen dankzij de dubbele, naar boven gerichte luidsprekers en de dubbele microfoon die stemmen opvangt tot op twee meter afstand. De ruisonderdrukkingstechnologie op basis van AI zorgt voor aanzienlijk betere verstaanbaarheid door achtergrondgeluid te minimaliseren voor kristalheldere online spraakcommunicatie, terwijl de MIPI-webcam helderdere en scherpere beelden biedt, zelfs bij weinig licht. Als de webcam niet wordt gebruikt, kun je het cameraklepje sluiten voor extra privacy.

TravelMate P6 AGW

Poorten in overvloed

Dankzij twee USB 3.2 Gen 2 Type-C™ Thunderbolt™ 4 poorten profiteer je van razendsnelle gegevensoverdracht met snelheden tot 40 Gbps. Ook kun je maximaal twee 4K-schermen aansluiten en apparaten opladen. Maar er zijn nog meer poorten, zoals een microSD- en NFC-lezer om eenvoudig content te delen of mobiele betalingen te doen6.

TravelMate P6 AGW

Ultieme prestaties

Geen klus is te groot of te complex voor de krachtige 11e generatie Intel® Core™ i7 processor1. Bereik meer en multitask moeiteloos dankzij 32 GB aan snel LPDDR4x geheugen en 1 TB superresponsieve M.2 PCIe Gen3 X4 NVMe SSD1.

TravelMate P6 AGW

Eigenschappen van topklasse

Het schadebestendige, ultraresponsieve en extra grote Corning® Gorilla® glas touchpad biedt nauwkeurige bediening met gebaren en swipen. De ingebouwde DTS® Audio en Smart Amplifier bieden een diepere bas en hoogwaardiger geluid zonder vervorming, terwijl de luidsprekers beschermd zijn tegen schade wanneer je het volume opschroeft.

Close up of executive woman hand using laptop touchpad sitting on a desk at the office; Shutterstock ID 1694426899; Purchase Order: -

Kies de perfecte TravelMate P6 laptop

Zoek een TravelMate P6 laptop op functie of blader door de onderstaande producten.

1. Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen.
2. Snelheid en beschikbaarheid van 5G verschillen per regio. Niet alle providers ondersteunen eSims. Neem contact op met je provider voor meer informatie.
3. Alle stylussen met Wacom AES-ondersteuning kunnen worden gebruikt op alle soorten touchscreens (van OLED en out-/on-/in-cell tot EPD) met het AES-protocol.
4. De MIL-normen (MIL-STD 810G) zijn tests van Amerikaanse militaire standaard waarmee de duurzaamheid van diverse producten wordt getest.
5. De batterijduur wordt gemeten onder specifieke testomstandigheden in overeenstemming met MobileMark 2014. De werkelijke batterijduur kan aanzienlijk variëren afhankelijk van specificaties, productmodel, configuratie, gebruikte toepassingen, instellingen voor energiebeheer, gebruiksomstandigheden en gebruikte functies. Prestaties kunnen ook variëren op basis van de gebruikte componenten, inclusief, maar niet beperkt tot de processor, RAM, opslagcapaciteit, schermtype, resolutie, etc.
6. NFC-lezers zijn een optionele functie.
7. Het volume ligt tussen de 141% en 237% hoger dan bij standaardlaptops, afhankelijk van de bestanden die op deze Chromebook worden afgespeeld.
8. De batterijduur varieert afhankelijk van onder andere het productmodel, de productconfiguratie, de energie-instellingen en het gebruik. Gebaseerd op testresultaten van MobileMark® uit 2014. Ga naar www.acer.com.
*. MIL-STD 810G/H is een testprotocol dat onder gecontroleerde omstandigheden wordt uitgevoerd en garandeert toekomstige prestaties niet in alle situaties. Probeer deze tests niet te simuleren, aangezien daaruit voortvloeiende schade niet wordt gedekt door de standaardgarantie van Acer.

Verkoop onderhavig aan beperkte garantie en algemene voorwaarden. Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Exclusief eventuele belastingen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische fouten.