TravelMate P4

LANGDURIGE PRESTATIES

Met de Acer TravelMate P4 beschik je over de mobiele prestaties die je nodig hebt. Met een scherm van 16" of 14" en een configuratie met de nieuwste Intel® Core™ of AMD Ryzen™ PRO processoren is deze zakelijke laptop gemaakt voor langdurige prestaties met een hoogwaardige gebruikservaring.

Ontworpen voor mobiele professionals

Deze laptop is beschikbaar in een model van 14" of 16" en is met de beeldverhouding van 16:10, de behuizing van aluminium-magnesium en het WUXGA (1920 X 1200) IPS scherm met anti-reflectiecoating en dunne randen ideaal voor professionals die een licht apparaat nodig hebben dat goed presteert.

Krachtige prestaties

Deze laptop biedt keuze tussen Intel vPro® met 12e generatie Intel® Core™ i7 of AMD Ryzen™ 7 PRO processoren1. Daarnaast heeft de laptop functies als snel opladen, PCIe v4.0 SSD-opslag en een batterijduur tot 14 uur2.

Sterke beveiliging

Deze PC met door Microsoft beveiligde core levert geavanceerde beveiliging op een firmwareniveau. Daarnaast biedt hij discrete TPM 2.0, vingerafdruklezer, IR-camera met privacysluiter en ondersteuning voor veilig inloggen met Windows Hello.

Videoconferentie met hoge kwaliteit

Verbeter je vergaderingen met vier omhoog gerichte speakers voor geluid zonder vervorming met DTS® Audio, een dubbele microfoon met AI-ondersteunde ruisonderdrukkingstechnologie en een fysieke dempknop.

Hoogwaardige gebruikservaring

Het extra grote touchpad en het toetsenbord met numpad3 en grotere toetsen die 1,55 mm kunnen worden ingedrukt van deze laptop voor werk bieden een nog hoogwaardigere ervaring.

Een laptop die lang meegaat

Gemaakt om langdurig te presteren. Werk vol zelfvertrouwen op deze stevige laptop met een solide behuizing volgens militaire normen (MIL-STD-810H), verstevigde IO-poorten, knoeibestendig toetsenbord en krasbestendig Corning® Gorilla® Glass touchpad.

Geavanceerde connectiviteit

Deze zakelijke laptop maakt het voor mensen die hybride werken mogelijk om onderweg of op het werk verbonden te blijven met 2x2 WiFi 6E. De vele poorten verhogen de productiviteit nog verder met twee USB type-C-poorten, slimme kaartlezer1 en microSD-kaartlezer.

Duurzaam ontwerp

Deze milieuvriendelijke laptop met EPEAT Gold-certificering en TCO 9-certificering is gemaakt van gerecyclede materialen om schade aan de planeet te beperken waarbij 37,7%4 Post-Consumer Recycled plastic en een 100% recyclebare verpakking is gebruikt.

Kies de perfecte TravelMate P4 laptop

Zoek een TravelMate P4 laptop op functie of blader door de onderstaande producten.

1 Specificaties kunnen per regio en model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
2 De batterijduur wordt gemeten onder specifieke testomstandigheden in overeenstemming met MobileMark 2018. De werkelijke batterijduur kan aanzienlijk variëren afhankelijk van specificaties, productmodel, configuratie, gebruikte toepassingen, instellingen voor energiebeheer, gebruiksomstandigheden en gebruikte functies. Prestaties kunnen ook variëren op basis van de gebruikte componenten, inclusief, maar niet beperkt tot de processor, RAM, opslagcapaciteit, schermtype, resolutie, etc.
3 Alleen beschikbaar op modellen van 16".
4 Model van 14" bevat 34,5% PCR, model van 16" bevat 37,7% PCR.

Verkoop onderhavig aan beperkte garantie en algemene voorwaarden. Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Exclusief eventuele belastingen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische fouten.