TravelMate B3

Stimuleer leren met de hoogwaardige en extreem duurzame TravelMate B3. Met Windows 111, een Intel® processor1, een batterij die lang meegaat, mechanisch verankerde toetsen, optioneel een Full HD-webcam en razendsnelle verbindingen kunnen leerlingen nog meer uit hun lessen halen, of ze nu op afstand of op locatie werken.

Optimale efficiëntie

Je taken zijn sneller klaar dan met andere Windows-laptops op de markt die speciaal zijn bedoeld voor het onderwijs. De nieuwste Intel® processor1 combineert een laag energieverbruik met hoge prestaties voor een betrouwbare oplossing in het klaslokaal.

Duurzaamheidscertificaat

De impactbestendigheid is volgens militaire standaarden (MIL-STD 810H2) gecertificeerd, wat betekent dat de laptop is opgewassen tegen een druk van maximaal 60 kg. Bovendien is hij beter bestand tegen slijtage door dagelijks gebruik. Daarnaast zorgen de schokabsorberende versteviging en het unieke drainage-design voor nog verdere bescherming van de onderdelen tegen vallen en gemorste vloeistoffen.

Ononderbroken connectiviteit

Het krachtige, constante draadloze signaal wordt geleverd door Intel® Wi-Fi 6 en de strategisch geplaatste draadloze antenne met 2x2 MU-MIMO-technologie.

De hele dag batterij

Na elke keer opladen gaat de batterij tot wel 123 uur mee. Zo kun je na een drukke schooldag gewoon nog even door. Zelfs met de stekker in het stopcontact profiteer je van optimaal gebruiksgemak. De poorten zijn handig geplaatst, zodat alle kabels zich aan dezelfde kant bevinden, voor betere toegankelijkheid.

Verankerde toetsen

Toetsenbordtoetsen zijn veilig voor verveelde en rusteloze kinderen dankzij mechanisch verankerde toetsen. Deze zijn moeilijk te verwijderen, maar het toetsenbord is eenvoudig in zijn geheel te vervangen. Daardoor is het ideaal voor lessituaties waarin computers worden gedeeld tussen de leerlingen.

Batterijlampje

Geen verrassingen meer in het klaslokaal. Dankzij het batterijlampje in de klep zien leraren het snel en eenvoudig als een laptop bijna leeg is, zodat leerlingen nooit zonder stroom komen te zitten.

Kies de perfecte TravelMate B3 laptop

Zoek een TravelMate B3 laptop op functie of blader door de onderstaande producten.

1 - Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen.
2 - De MIL-normen (MIL-STD 810G) zijn tests van Amerikaanse militaire standaard waarmee de duurzaamheid van diverse producten wordt getest.
3 - De batterijduur varieert afhankelijk van onder andere het productmodel, de productconfiguratie, de energie-instellingen en het gebruik.
* MIL-STD 810G/H is een testprotocol dat onder gecontroleerde omstandigheden wordt uitgevoerd en garandeert toekomstige prestaties niet in alle situaties. Probeer deze tests niet te simuleren, aangezien daaruit voortvloeiende schade niet wordt gedekt door de standaardgarantie van Acer.

Verkoop onderhavig aan beperkte garantie en algemene voorwaarden. Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Exclusief eventuele belastingen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische fouten.