Swift 5

De Swift 5 heeft een gigantisch vermogen en een uitzonderlijk thermisch design met een hoogwaardige aluminium chassis. Dankzij de 12e generatie Intel® Core™ processoren1 kun jij met onvergelijkbare prestaties aan je geweldige ideeën werken.

Prachtig ontworpen. Vakkundig gemaakt.

De hoogwaardige aluminium behuizing heeft een ongelooflijk CNC-gefreesd design van 14,95 mm en 1,2 kg.1 Het zorgvuldig ontworpen design heeft een milieuvriendelijk OceanGlass™ touchpad en een aan-uitknop met vingerafdruklezer.

 • 10.000+ seconden CNC-gefreesde precisie

  Met een tolerantie van +/-0,05 mm zijn de randen van de cover zeer nauwkeurig gesneden met een marge die kleiner is dan de dikte van een mensenhaar.

 • Geanodiseerde cover met tweede anodische luxueuze gouden afwerking

  Geanodiseerd voor slijtbestendige oppervlakken die lang meegaan. De zijkanten zijn twee keer geanodiseerd voor een luxueuze gouden kleur.

Ervaar ingenieuze koeling

Ervaar hoogwaardige thermische efficiëntie dankzij de dubbele ventilatoren die meerdere koelmodi ondersteunen, dubbele D6-koelbuizen en de luchtinlaat in het toetsenbord die tot wel 10%2 meer warmte wegleidt dan een standaard toetsenbord.

 • TwinAir koeling

  Strategisch geplaatste ventilatoren voeren warmte af op een gebalanceerde en gecontroleerde manier.

 • Thermische prestaties met 65,8% verbeterd

  Met Acer TwinAir voor betere thermische prestaties dan met een enkele ventilator.2,3

 • Voelt koel aan

  Laat je handpalmen op het toetsenbord rusten en voel hoe koel de Swift 5 aanvoelt.

Stabiel. Krachtig. Premium.

De krachtige 12e generatie Intel® Core™ processoren1, met maximaal twaalf kernen met Iris® Xe grafische kaarten, voert taken met superieure prestaties uit, waarmee jij de concurrentie achter je laat.

 • Intel® Evo™ Platform

  Geweldige reactietijd, lange batterijduur, snel opladen en directe activatie

 • Systeemprestaties verbeterd met 47%

  Met de Acer TwinAir prestatiemodus ingeschakeld.2,3

 • Twee luidsprekers

  Met twee luidsprekers voor een dieper basgeluid dan ooit tevoren.3

Tot 1,74 x betere prestatiescore2

Aanzienlijke allround verbeteringen dankzij de nieuwste 12e generatie Intel® Core™ processoren.

Het scherm

Ga aan de slag met het WQXGA1 aanraakscherm met Antimicrobial Corning® Gorilla® Glass,4 met een indrukwekkende screen-to-body ratio voor dunne randen rondom. En met het arsenaal aan oogbeschermings- en kleurtechnologieën van Acer zijn de mogelijkheden eindeloos.

 • 2560 x 16001

  Resolutie

 • 16:101

  Beeldverhouding

 • 92,22%

  Screen-to-body ratio

Ultieme connectiviteit

Met essentiële poorten voor dagelijks gebruik, gloednieuwe WiFi 6E en een batterij met een levensduur van 10 uur die snel opnieuw kan worden opgeladen (meer dan 4 uur levensduur in slechts 30 minuten) om je productiviteit hoog te houden.5

 • Wi-fi 6E1

   

 • Thunderbolt 4

 • HDMI 2.1

     

Ultieme slimmigheidjes

De FHD-camera aan de voorkant maakt gebruik van de TNR technologie van Acer voor beelden van hoge kwaliteit bij weinig licht. En met Acer PurifiedVoice™ met AI-ruisonderdrukking kun je probleemloos videobellen.

Kies de perfecte Swift 5

Zoek een Swift 5 op functie of blader door de onderstaande producten.

1 Specificaties kunnen per regio en model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
2 Volgens de gegevens van het interne lab van Acer, vergeleken met de 2021 Swift 5 (SF514-55) en 2022 Swift 5 (SF514-56) in de prestatiemodus en getest met Cinebench R20. CPU-prestaties (11e generatie Intel® Core™ i7-1165G7 versus nieuwste 12e generatie Intel® Core™ i7-1260P) verbeterd tot 1,74 x. De werkelijke prestatiescore kan aanzienlijk variëren afhankelijk van specificaties, productmodel, configuratie, gebruikte toepassingen, instellingen voor energiebeheer, gebruiksomstandigheden en gebruikte functies. Prestaties kunnen ook variëren op basis van de gebruikte componenten, inclusief, maar niet beperkt tot de processor, RAM, opslagcapaciteit, schermtype, resolutie, etc.
3 In vergelijking met de Acer Swift 5 (2021)
4 Geen enkele antimicrobiële oplossing, inclusief Antimicrobial Corning® Gorilla® Glass, biedt gebruikers volledige bescherming of directe of impliciete gezondheidsvoordelen.
5 De batterijduur wordt gemeten onder specifieke testomstandigheden in overeenstemming met MobileMark 2018. De werkelijke batterijduur kan aanzienlijk variëren afhankelijk van specificaties, productmodel, configuratie, gebruikte toepassingen, instellingen voor energiebeheer, gebruiksomstandigheden en gebruikte functies. Prestaties kunnen ook variëren op basis van de gebruikte componenten, inclusief, maar niet beperkt tot de processor, RAM, opslagcapaciteit, schermtype, resolutie, etc.
Verkoop onderhavig aan beperkte garantie en algemene voorwaarden. Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Exclusief eventuele belastingen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische fouten