Swift 3

Met deze gloednieuwe laptop kun je doen wat je wilt, waar je ook bent. Krachtige prestaties in een kleurrijke, lichte behuizing zodat jij altijd en overal aan de slag kunt – met 12e generatie Intel® Core™ processoren1 en een prachtig helder scherm.

Geef je productiviteit een flinke boost

Ga aan de slag met 12e generatie Intel® Core™ processoren1 die zijn geoptimaliseerd voor multitasking en productiviteit. Geef je prestaties een boost met twee M.2 SSD-sleuven tot 2 TB en werk moeiteloos dankzij geavanceerde oplossingen voor maximale koeling.

 • Tot 12 kernen

  Ervaar verbeterde systeemprestaties2,5 en ruimte voor de toekomst.

 • Intel® Evo™ Platform

  Geweldige reactietijd, lange batterijduur, snel opladen en directe activatie.

 • Thermische prestaties met 35% verbeterd

  Acer TwinAir ventilatoren met in totaal 118 bladen verbeteren de luchtcirculatie drastisch2,5.

 • Tot 1,98 x betere prestatiescore

  Aanzienlijke allround verbeteringen dankzij de nieuwste 12e generatie Intel® CoreTM processoren

Oppakken en gaan

Oppakken en gaan met de aluminium Swift 3, verkrijgbaar in drie inspirerende, kleurrijke designs. Ontworpen voor draagbaarheid, en dankzij de snel ladende batterij die 4 uur lang kan worden gebruikt na slechts 30 minuten opladen3 is dit de ideale laptop voor onderweg.

 • 1,25 kg1

  Licht

 • 10,5 uur

  Batterijduur3

 • 15,95 mm1

  Slank

Verbluffend helder

Het verbluffend heldere QHD of FHD touchscreen1 is prettig voor je ogen en biedt 100% sRGB voor nauwkeurigheid waar het telt. En dankzij de Acer BlueLightShield™ technologie kun je langer slimmer werken.

 • 16:9

  Screenratio

 • 86%1

  Screen-to-body ratio

 • 100%

  sRGB

Ultieme connectiviteit

De gloednieuwe Swift 3 met WiFi 6E.4 Perfect om snel bestanden te delen en vloeiend te streamen in 4K. Laad je Swift 3 op via Thunderbolt™ 4. Handige poorten zoals USB Type-A en HDMI 2.1 bieden connectiviteitsopties voor alle gelegenheden.

Ultieme slimmigheidjes

De FHD-camera aan de voorkant maakt gebruik van de TNR technologie (Temporal Noise Reduction) van Acer voor beelden van hoge kwaliteit bij weinig licht. En met Acer PurifiedVoice™ met AI-ruisonderdrukking en DTS Audio kun je probleemloos videobellen

Kies je perfecte Swift 3 Intel

Zoek een Swift 3 Intel op functie of blader door de onderstaande producten.

1 Specificaties kunnen per regio en model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
2 Volgens de gegevens van het interne lab van Acer, vergeleken met de 2021 Swift 3 (SF314-511) en 2022 Swift 3 (SF314-511) in de prestatiemodus en getest met Cinebench R20. CPU-prestaties (11e generatie Intel® Core™ i7-1165G7 versus nieuwste 12e generatie Intel®Core™ i7-1260P) 1,98 x verbeterd. De werkelijke prestatiescore kan aanzienlijk variëren afhankelijk van specificaties, productmodel, configuratie, gebruikte toepassingen, instellingen voor energiebeheer, gebruiksomstandigheden en gebruikte functies. Prestaties kunnen ook variëren op basis van de gebruikte componenten, inclusief, maar niet beperkt tot de processor, RAM, opslagcapaciteit, schermtype, resolutie, etc.
3 De batterijduur wordt gemeten onder specifieke testomstandigheden in overeenstemming met MobileMark 2018. De werkelijke batterijduur kan aanzienlijk variëren afhankelijk van specificaties, productmodel, configuratie, gebruikte toepassingen, instellingen voor energiebeheer, gebruiksomstandigheden en gebruikte functies. Prestaties kunnen ook variëren op basis van de gebruikte componenten, inclusief, maar niet beperkt tot de processor, RAM, opslagcapaciteit, schermtype, resolutie, etc.
4 WiFi 6E-compatibele apparaten zijn vereist om van de vermelde snelheden/voordelen van WiFi 6E (802.11ax) te profiteren.
5 In vergelijking met de Acer Swift 3 (2021)
6 In vergelijking met een toetsenbord zonder luchtinlaat.

Verkoop onderhavig aan beperkte garantie en algemene voorwaarden. Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Exclusief eventuele belastingen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische fouten.