Spin 5 Intel

Draagbare innovatie

Geniet van draagbare innovatie met de convertible 14-inch Spin 5 met stylusondersteuning. Ontworpen met een prachtig 16:10 WQXGA-scherm en voorzien van de nieuwste 12e generatie Intel® Core™ i7 processoren1 voor een echte Intel® Evo™ ervaring.

Schitterend 14-inch touchscreen

Gebruik het scherm om te lezen, schrijven, tekenen of je werk te delen – het is soepel draaibaar en prettig voor je ogen dankzij de TÜV-certificering voor weinig blauw licht2.

 • 360°

  Scharnier

 • 2560 x 1600

  WQXGA

 • 5,25 mm

  Randen

 • 88%

  Screen-to-body ratio

Klaar elke klus

Gebouwd op het Intel® Evo™ platform, dat de beste prestaties en batterijduur biedt. Intel processoren en grafische kaarten versnellen je productiviteit en je bewerkingsworkflow, zodat je al je dagelijkse taken met vertrouwen de baas kunt.

 • 12e generatie Intel® Core™ i7

  processoren 1

 • Windows 11 Home

  Besturingssysteem

 • Tot 16 GB1

  LPDDR5-geheugen

 • Tot 1 TB1

  PCle Gen4 SSD

Visualiseer nieuwe ideeën met een precisiestylus

Wanneer de inspiratie toeslaat, kun je vertrouwen op de Acer Active Stylus met Wacom AES 2.0 om je ideeën waarheidsgetrouw weer te geven.

 • 4096 drukniveaus

  Verhoogde gevoeligheid voor een nauwkeurigere, responsievere input van de stylus.

 • Kanteldetectie

  Comfortabel en nauwkeurig schrijven tot een hoek van 55°.

 • 266Hz RPS

  Met een rapportagesnelheid van 266Hz is hij dubbel zo snel als AES 1.0

Koele krachtpatser

Het TwinAir systeem is ontworpen met de Vortex Flow architectuur, waardoor het systeem tot maar liefst 75% betere prestaties levert.3 De dubbele koperen D6-koelbuizen houden de temperatuur optimaal en zorgen zo voor de beste prestaties.

Ultieme connectiviteit

De Intel® Killer™ WiFi 6E AX1675i module is specifiek ontworpen om de beste streaming- en een meeslepende communicatie-ervaring te bieden. Verder ondersteunen de twee Type-C-poorten met Thunderbolt™ 4 snelheden tot 40Gb/s.

Ultieme slimmigheidjes

Met Acer PurifiedVoice™ met AI-ruisonderdrukking en DTS Audio kun je probleemloos videobellen. Geniet ook van een schitterende beeldkwaliteit bij weinig licht met de FHD-camera, die uitgerust is met de TNR-technologie (Temporal Noise Reduction) van Acer4.

Kies de perfecte Spin 5

Zoek een Spin 5 op functie of blader door de onderstaande producten.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
2 Dit scherm heeft een paneel met weinig blauw licht en in de standaardmodus voldoet het aan de specificaties van TÜV Rheinland. De functie voor weinig blauw licht beschermt je ogen door blauw licht tot een minimum te beperken.
3 Volgens de gegevens van het interne lab van Acer, vergeleken met de 2020 Spin 5(SP513-55N) en 2022 Spin 5(SP514-51N) in de prestatiemodus en getest met FurMark & Prime95. CPU-prestaties (20 W vs 35 W) verbeterd met 75%.
4 De afbeelding dient uitsluitend ter illustratie en is niet gebaseerd op echte afbeeldingen van USB- en MIPI-webcams.
Verkoop onderhavig aan beperkte garantie en algemene voorwaarden. Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Exclusief eventuele belastingen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische fouten