Acer ENDURO Urban N3

ENDURO Urban N3 AGW
De antimicrobiële coating5, het heldere scherm en de lange batterijduur zorgen ervoor dat deze slanke en duurzame laptop altijd klaar is voor nieuwe avonturen, waar ze je ook brengen. De Acer ENDURO Urban N3 combineert geavanceerde technologie met een alledaagse stijl die ook buiten de stad niet misstaat.
  • logo_11th_intel_i7
  • logo_wifi6_BK
  • IP53

Ontworpen voor avontuur

Deze slanke en duurzame laptop is ontworpen om overal mee naartoe te nemen – met een gewicht van maar 1,85 kg en een dikte van 21,95 mm is hij perfect om met je mee te gaan op al je avonturen.

A young man in a baseball cap, with a backpack, and in denim shorts with a laptop under his arm, drives past a gray granite wall with white stripes. Copy space.; Shutterstock ID 1459956284; Purchase Order: -

Functioneel en flexibel

Of je nu onderweg, thuis of ergens anders bent, deze duurzame laptop heeft versterkte hoeken en is getest om te voldoen aan de certificeringen van de militaire standaard MIL-STD 810H1. Wat je dus ook doet, deze laptop kan vrijwel alles aan.

ENDURO Urban N3 AGW

Vloeistofbestendig

Dankzij het waterbestendige ontwerp van de IO-poorten, luidsprekers en knoppen kun je deze laptop overal mee naartoe nemen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het weer. Naast de waterbestendige ventilator en het unieke afvoerontwerp garandeert de IP53-certificering dat deze laptop stof- en waterbestendig is.

ENDURO Urban N3 AGW

Antimicrobiële coating5

Het antimicrobiële Corning® Gorilla® glas houdt het apparaatscherm schoon wanneer je onderweg bent. De rest van het apparaat is voorzien van een coating met ionisch zilver, dat een antimicrobiële werking heeft op de behuizing, het touchpad, de knoppen en meer.

Female legs shod in Hiking boots and tablet pc. Mockup for text or apps; Shutterstock ID 1292070892; Purchase Order: -

Krachtige prestaties

Deze laptop is voorzien van een 11e generatie Intel® Core™ i7 processor2, een NVIDIA® GeForce® MX3302, een SSD van maximaal 1TB2, 32 GB2, 3 DDR4 geheugen en een batterij die 13 uur4 meegaat. Zo kan deze laptop alle uitdagingen buiten aan.

Man camping in Estonia, sitting in tent, using laptop

Helderder scherm voor buiten

Het 14-inch FHD-scherm (1920 x 1080) heeft een helderheid van 450 nits, zodat je ook buiten helder en duidelijk beeld hebt op je laptop.

Laptop with blank screen in the forest.; Shutterstock ID 1080979052; Purchase Order: -

Onbeperkte connectiviteit

Met een USB Type-C poort met volledige functionaliteit, Thunderbolt™ 4 en WiFi 6-connectiviteit blijf je eenvoudig verbonden en voorbereid terwijl jij eropuit trekt.

ENDURO Urban N3 AGW

Kies de perfecte Enduro Urban N3

Zoek een Enduro Urban N3 op functie of blader door de onderstaande producten.


1. Zand- en stoftests op basis van MIL-STD 810F.
2. Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen.
3. Upgradebaar tot 32 GB met behulp van de twee SODIMM-modules.
4. De batterijduur varieert afhankelijk van onder andere de productconfiguratie, de energie-instellingen en het gebruik.
5. Antimicrobiële oplossing is optioneel en kan variëren afhankelijk van model en/of regio. Geen enkele antimicrobiële oplossing, inclusief antimicrobieel Corning® Gorilla® glas, biedt gebruikers volledige bescherming of directe of impliciete gezondheidsvoordelen.


Verkoop onderhavig aan beperkte garantie en algemene voorwaarden. Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Exclusief eventuele belastingen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische fouten.