Aspire 7 Intel

Na inspanning. Komt ontspanning. De krachtige Acer Aspire 7 laptop is voorzien van de nieuwste 12e generatie Intel® Core™ processoren en een GeForce RTX™ 30 Series grafische kaart voor hoge prestaties bij applicaties of entertainment. Maximaliseer je efficiëntie met hoogwaardige koeloplossingen en uitgebreide connectiviteitsopties.

Niets minder dan topprestaties

Onverslaanbaar met de nieuwste 12e generatie Intel® Core™ processoren en GeForce RTX™ 3050 Ti1. Zware applicaties vormen geen enkel probleem dankzij de snelheidsverhogende 32 GB DDR4,1 en twee SSD's van 2 TB.1

 • Microsoft®

  WINDOWS 11 HOME

  Besturingssysteem

 • Tot

  12

  Kernen

 • Tot

  32 GB

  Dual DDR41

 • Tot

  2 TB

  Twee SSD

 • NVIDIA® RTX 3050 Ti

  Voor een enorme sprong in AI, onderdompeling en hoge prestaties kies je voor de kracht van een 2e generatie RTX. Aangestuurd door Ampere, met nieuwe RT-kernen, Tensor-kernen en streaming multiprocessoren.1

 • Tot 2,2 x betere prestatiescore

  Aanzienlijke allround verbeteringen dankzij de nieuwste 12e generatie Intel® Core™ processoren2

Koeloplossingen

De luchtinlaat in het toetsenbord verbetert de koelprestaties dankzij 10% meer warmteafvoer dan bij een toetsenbord zonder luchtinlaat.2 En voor extra hoge prestaties kun je je ventilator configureren voor geavanceerde oplossingen om de productiviteit te maximaliseren.

 • Dubbele ventilator

 • Drie koelbuizen

 • Meerdere koelmodi

Subtiel design

De slanke, strakke aluminium behuizing van 19,90 mm1 – met omhoogkomend scharnier – is afgewerkt in Charcoal Black voor een subtiel design. En dankzij de toetsenbordverlichting1 kun je meer doen, waar en wanneer je maar wilt.

 • Comfort

  Met ergonomische kantelfunctie voor extra comfort tijdens lange typsessies

 • Koeling

  Het verhoogde design zorgt voor extra ventilatie en betere koelprestaties.

 • Geluid

  De verhoging zorgt voor betere audioprestaties voor hoogfrequent geluid.3

Het scherm

Geniet van entertainment zoals nooit tevoren op het FHD IPS-scherm met een screen-to-body ratio van 81,67%1, Acer BlueLightShield™ en Acer ExaColor™ technologie voor kijkcomfort en kleurbeheer.

 • Acer BlueLightShield™

  Pas de hoeveelheid blauw licht aan die door het scherm wordt afgegeven.

 • Acer ExaColor™

  Stel de kleurtemperatuur en het contrast nauwkeurig in.

Ultieme connectiviteit

Met de volgende generatie connectiviteit: perfect om snel bestanden te delen en vloeiend te streamen in 4K.

 • WiFi

  6E1,3

 • Bluetooth®

  5,2

 • Thunderbolt 4

  Type-C

 • HDMI

  2,1

Ultieme slimmigheidjes

Acer PurifiedVoice™ met AI-ruisonderdrukking1 kan achtergrondgeluiden voor beide gebruikers actief onderdrukken en is compatibel met externe hoofdtelefoons en microfoons, perfect voor online cursussen of om contact te houden met familie.

Vind je perfecte Aspire 7

Zoek een Aspire 7 op functies of blader door de onderstaande producten.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen.
2 Volgens de gegevens van het interne lab van Acer, vergeleken met de 2020 Aspire 7 (A715-75G) en 2022 Aspire 7 (A715-76) in de prestatiemodus en getest met Cinebench. CPU-prestaties (10e generatie Intel® Core™ i7-10750H versus nieuwste 12e generatie Intel® Core™ i7-12700H) 2,2 x verbeterd. De werkelijke prestatiescore kan aanzienlijk variëren afhankelijk van specificaties, productmodel, configuratie, gebruikte toepassingen, instellingen voor energiebeheer, gebruiksomstandigheden en gebruikte functies. Prestaties kunnen ook variëren op basis van de gebruikte componenten, inclusief, maar niet beperkt tot de processor, RAM, opslagcapaciteit, schermtype, resolutie, etc.
3 Acer zelftest. Bij vergelijkende tests van het verhoogde en het platte ontwerp, liet het verhoogde ontwerp met omhoogkomend scharnier betere prestaties voor hoogfrequent geluid (meer dan 10 kHz) zien.
4 WiFi 6E-compatibele apparaten zijn vereist om van de vermelde snelheden/voordelen van WiFi 6E (802.11ax) te profiteren.
5 Het gratis abonnement van één maand op Xbox Game Pass Ultimate is alleen beschikbaar op modellen waarop Windows 11 vooraf is geïnstalleerd. Afhankelijk van beschikbaarheid en wijzigingen. Alleen beschikbaar in geselecteerde landen.
Verkoop onderhavig aan beperkte garantie en algemene voorwaarden. Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Exclusief eventuele belastingen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische fouten