Aspire 7 AMD

De subtiel ogende Acer Aspire 7 laptop heeft verborgen AMD processoren en een NVIDIA grafische kaart voor voortreffelijke prestaties. En met de HD-camera met functies voor videobellen kun je genieten van een fantastische beeldkwaliteit tijdens contact met vrienden en familie.

Superieure prestaties. Eindeloze mogelijkheden

De Aspire 7 gebruikt mobiele processoren uit de AMD Ryzen™ 5000-serie om aan jouw eisen te voldoen met superieure productiviteit. En de nieuwste NVIDIA® RTX 3050 Ti1 grafische kaart bevordert het prestatievermogen voor een soepele ervaring, ideaal voor werk en ontspanning.

 • Een prestatieboost dankzij AI

  NVIDIA DLSS is een nieuwe deep learning neuraal netwerk dat framesnelheden verhoogt en prachtige, scherpe beelden voor al je toepassingen genereert.

 • Een nóg meeslependere ervaring

  Ray Tracing simuleert hoe licht zich in de echte wereld gedraagt en biedt je de meest realistische en meeslependste ervaring.

 • Vermogen en prestaties geoptimaliseerd

  NVIDIA Max-Q is een reeks technologieën die worden aangestuurd door AI en die ervoor zorgen dat dunne laptops hoge prestaties kunnen leveren.

Luide en duidelijke gesprekken

Blijf verbonden met vrienden en familie met de hd-webcam met Acer TNR Solution voor betere videogesprekken bij weinig licht en met luid en duidelijk geluid dankzij de DTS dubbele luidsprekers.

 • Acer TNR Solution

  De Acer TNR (Temporal Noise Reduction) Solution garandeert beeld van hoge kwaliteit, zelfs bij weinig licht

 • Acer PurifedVoice™ met door AI aangestuurde ruisonderdrukking

  Onderdrukt op actieve wijze het achtergrondgeluid voor beide gebruikers. Compatibel met externe hoofdtelefoons en microfoons.

Verbluffend beeld

Het schitterende 15.6” FHD-scherm met smalle rand ondersteunt Acer Color Intelligence™ en Acer ExaColor en biedt verbeterde visuele prestaties voor een algeheel betere ervaring.

 • Acer Color Intelligence™

  Past dynamisch gamma en verzadiging in realtime aan.

 • Acer ExaColor™

  Stelt nauwkeurig kleurtemperatuur en contrast in.

Ultieme connectiviteit

De uitgebreide opties voor connectiviteit omvatten WiFi 6E,2 perfect voor het supersnel delen van bestanden en het vloeiend streamen in 4K plus Bluetooth 5.2 met een verbeterde signaalsterkte. De Aspire 7 is ook voorzien van essentiële poorten om de productiviteit te verhogen.

De productiviteit

De Aspire 7 maakt gebruik van een high-speed 1TB PCle SSD1 en 16GB1 dubbel DDR4-geheugen voor gebruikers die veel energie verbruiken. Verhoog je productiviteit met de precisietouchpad en bedieningsgebaren om de navigatie te versnellen wanneer je met meerdere apps werkt.

Het ontwerp

Het antracietkleurige chassis heeft een professionele look die bij bijna elke gelegenheid past, waar je hem ook mee naartoe neemt. Dus of je nu aan het werk bent of geniet van wat entertainment, met de subtiel ogende Aspire 7 zit je goed.

Vind je perfecte Aspire 7

Zoek een Aspire 7 op functies of blader door de onderstaande producten.

1 Specificaties kunnen per regio en model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
2 WiFi 6E-compatibele apparaten zijn vereist om van de vermelde snelheden/voordelen van WiFi 6E (802.11ax) te profiteren.

Verkoop onderhavig aan beperkte garantie en algemene voorwaarden. Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Exclusief eventuele belastingen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische fouten.