Aspire 5 AMD

Wat je taak ook is, je kunt alles doen met de talloze functies van de Acer Aspire 5. Aangedreven door krachtige AMD Ryzen™ 7000 Series processoren1 kan je geweldig multitasken om al je passies waar te maken.

Soepele werking

Je handelt je dagelijkse taken moeiteloos af dankzij de uitgebreide reeks functies die je productiviteit verhogen, zoals een1080p-webcam, een luchtinlaat in het toetsenbord en een aluminium cover in staalgrijs.

Klaar voor alles

Til je multitasking en productiviteit naar een nieuw level met de ultra-efficiënte AMD Ryzen™ 7000 Series processoren1 voor razendsnelle prestaties. En met dual-channel LPDDR5-geheugen en M.2 SSD-opslag kan de Aspire 5 al je taken aan.

AMD Radeon™ Graphics

Of je nu de nieuwste film bekijkt of nieuwe gamewerelden verkent, je ziet het allemaal in buitengewoon vloeiende details met AMD Radeon™ Graphics voor een meeslepende multimedia- en game-ervaring.

Helder en comfortabel kijken

Zie en doe meer met een smalle rand op een oogstrelend 1080p IPS-scherm1, uitgerust met een Acer pakket van visuele technologieën voor dynamische kleuroptimalisatie en kijkcomfort.

Vol vertrouwen samenwerken

Geniet van heldere beelden en geluid tijdens videogesprekken dankzij Acer PurifiedView™ geavanceerde AI-oplossing en dubbele digitale microfoons met Acer PurifiedVoice™. Slimme oplossingen ontwikkeld voor jou om in alle vertrouwen samen te werken.

Aspire5 KSP_05_1
Automatische framing

Zet jezelf in het middelpunt met automatische framing, dat je de best mogelijke weergave biedt. Zo profiteer je van een meeslependere en natuurlijkere ervaring.

Aspire5 KSP_05_2
Geavanceerde achtergrondonscherpte

Als je je geen zorgen hoeft te maken over wat er achter je gebeurt, presteer je beter. Dankzij geavanceerde achtergrondonscherpte kun je elke afleiding elimineren.

Aspire5 KSP_05_3
Oogcorrectie

Dankzij de oogcorrectiefunctie op basis van AI wordt je ooghoek automatisch aangepast en kun je het cruciale oogcontact met je meest belangrijke contacten behouden.

Ultieme connectiviteit

Sluit je apparaten aan of laad ze op via een scala aan poortopties. Ze bieden nog meer productiviteit en functionaliteit voor welke taak dan ook.

 •  

  USB 3.2 Gen 2

  Type-C

 •  

  Wi-Fi 6E2

  6 GHz-band

 •  

  HDMI 2,1

  Ondersteunt tot 4K

Kies de perfecte Aspire 5 AMD

Zoek een Aspire 5 AMD op functionaliteit of blader door de onderstaande producten.

Het daadwerkelijke productuiterlijk kan afwijken van de afbeeldingen door fotografische variabelen en omstandigheden. Wij behouden ons het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen. Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de pagina's met productspecificaties voor de volledige details.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen.
2 Wi-Fi 6E-compatibele apparaten zijn vereist om van de vermelde snelheden/voordelen van Wi-Fi 6E (802.11ax) te profiteren.