Aspire 5

acer-laptop-aspire-5-main-banner-l
De veelzijdige Aspire 5 serie is ontwikkeld om je productiviteit en functionaliteit te optimaliseren. Kies uit de nieuwste Intel® Core™ of AMD Ryzen ™ processoren, met NVIDIA® graphics voor betere foto- en videobewerking.
 • logo_12th_intel_i7
 • amd-ryzen-5000series-radeon-family-badge
 • 1920x1080
 • windows 11

Jij. Kunt. Alles.

De Aspire 5 is voorzien van de nieuwste 12e generatie Intel® Core™ of AMD Ryzen™ 5000 serie1 voor multitasking en productiviteit. Ervaar ook versnelde foto- en videobewerking met NVIDIA ® graphics.1

acer-laptop-aspire-5-performance-ksp1
 • Intel-Badge

  Doorbraak in realistische prestaties

  Zet je eerste stappen op het pad van echte hybride prestaties met een innovatief design dat het processorvermogen daar brengt waar je het echt nodig hebt.

 • amd-ryzen-5000series-radeon-family-badge

  Superieure prestaties. Eindeloze mogelijkheden.

  Verbeter je ervaring wat betreft werk, creativiteit en entertainment met de fantastische snelheid en kracht van AMD Ryzen™ processoren.

RTX. Dit is serieus.

Til je gaming naar een hoger niveau met een NVIDIA RTX GPU, het meest geavanceerde platform voor ray tracing en AI-technologieën. Deze technologieën veranderen de manier waarop we spelen en creëren volledig.

Nvidia-RTX

Houd je hoofd koel

Ervaar de geavanceerde oplossingen voor maximale koeling met twee ventilatoren die meerdere koelmodi ondersteunen en twee koperen koelbuizen.1 Bovendien wordt tot 10%2 meer warmte afgevoerd dankzij de luchtinlaat in het toetsenbord. Zo kun je op cruciale momenten het hoofd koel houden

acer-laptop-aspire-5-keep-your-cool-ksp2
 • acer-laptop-aspire-5-ksp2-1

  Stil

   

 • acer-laptop-aspire-5-ksp2-2

  Normaal

   

 • acer-laptop-aspire-5-ksp2-3

  Prestaties

   

Beeld op zijn best

Kies uit een 14-inch, 15-inch of 17-inch FHD- of QHD-display1, eventueel met touchscreen. Met een screen-to-body ratio van maar liefst 81,18%1 en visuele technologieën van Acer voor dynamische kleuroptimalisatie en kijkcomfort.

acer-laptop-aspire-5-display-your-best-ksp3
 • acer-laptop-aspire-5-display-your-best-ksp3-1

  Acer Color Intelligence™

  Realtime dynamische optimalisatie van gamma en verzadiging.

 • acer-laptop-aspire-5-display-your-best-ksp3-2

  Acer BlueLightShield™

  Pas de hoeveelheid blauw licht aan die door het scherm wordt afgegeven.

Ultieme slimmigheidjes

Met de Acer TNR oplossing heb je minder last van beeldruis bij weinig licht. Acer PurifiedVoice™ kan achtergrondgeluid voor beide gebruikers actief onderdrukken en is compatibel met externe hoofdtelefoons en microfoons.

acer-laptop-aspire-5-acer-TNR-solution-ksp-4

Ultieme connectiviteit

Met de volgende generatie connectiviteit: WiFi 6E1,3 – perfect om snel bestanden te delen, vloeiend te streamen in 4K en Bluetooth® 5.2. En op de Thunderbolt™ 41 poort kun je twee 4K-schermen aansluiten voor betere multitasking.

 •  

  Wi-Fi 6E1,3

   

 •  

  HDMI 2.1

   

 •  

  USB Type-C

   

 •  

  Thunderbolt™ 41

   

acer-laptop-aspire-5-the-connectivity-ksp-5

Het ontwerp

De Aspire 5 heeft een metalen cover en een omhoogkomend scharnier dat ergonomisch gebruik bevordert. Hij is verkrijgbaar in meerdere kleuren en je kunt kiezen voor toetsenbordverlichting, zodat je meer kunt doen, waar en wanneer je maar wilt.

acer-laptop-aspire-5-the-design-ksp-6

Kies je perfecte Aspire 5

Zoek een Aspire 5 op functionaliteit of blader door onderstaande producten.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen.
2 Gebaseerd op de gegevens van het interne lab van Acer.
3 WiFi 6E-compatibele apparaten zijn vereist om van de vermelde snelheden/voordelen van WiFi 6E (802.11ax) te profiteren.
 
Verkoop onderhavig aan beperkte garantie en algemene voorwaarden. Alle prijzen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en gelden mogelijk niet bij alle verkooppunten. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen en kunnen per verkooppunt verschillen. Exclusief eventuele belastingen. Niet verantwoordelijk voor de vermelde prijzen en eventuele typografische fouten.