Aspire 3 Intel

Je kunt direct aan de slag met de Aspire 3 dankzij de nieuwste Intel® Core™ i3 N serie processoren1, geoptimaliseerd voor multitasking en productiviteit. Met gebruiksgemak aan de basis staat deze gezinsvriendelijke laptop altijd voor je klaar.

Meteen klaar voor gebruik

Je kunt direct aan de slag met de Aspire 3 dankzij de nieuwste Intel® Core™ i3 N serie processoren1 met UHD grafische kaart – voor prestaties en productiviteit voor het hele gezin. Ideaal als je optimaal wilt kunnen werken, studeren of gamen.

Verbeterde thermiek

Het 78% grotere ventilatoroppervlak verbetert het thermische systeem en vergroot de thermische capaciteit met 17%3. Zo kun je langer en efficiënter werken zonder het stopcontact nodig te hebben4.

Doelgericht ontwerp

Dankzij de slanke metalen cover1, die verkrijgbaar is nieuwe, levendige kleuren1, is de Aspire 3 met zijn 1,6 kg1 en 18,9 mm1 lichter en dunner dan ooit tevoren. Daarbij zorgt de lange batterijduur dat gebruikers meer gedaan krijgen tussen oplaadbeurten.

Het scherm

Het 1080p FHD1-scherm garandeert een scherp en gedetailleerd beeld dat perfect is voor internetten en videostreamen. Bovendien vermindert Acer BlueLightShield™ daarbij de blootstelling aan blauw licht.

Ultieme connectiviteit

Sluit je nieuwste apparaten aan of laad ze op via de multifunctionele USB Type-C-poort. WiFi 61,2 en HDMI 2.1 bieden daarbij nog meer productiviteit en functionaliteit voor het hele gezin.

Liever voor de planeet

Dankzij de verpakking van 100% recyclebare materialen5, een achterkant van 30% gerecycled kunststof6 en Energy Star-certificering kun je met de Aspire 3 een meer verantwoorde keuze maken.

Vind je perfecte Aspire 3

Zoek een Aspire 3 op functie of blader door de onderstaande producten.

Het daadwerkelijke productuiterlijk kan afwijken van de afbeeldingen door fotografische variabelen en omstandigheden. Wij behouden ons het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen. 

Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de pagina's met productspecificaties voor de volledige details. 

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid. 

2 WiFi 6-compatibele apparaten zijn vereist om van de vermelde snelheden/voordelen van WiFi 6 (802.11ax) te profiteren. 

3 Tests uitgevoerd door Acer met Aspire 3 Intel (2022), vergeleken met Aspire 3 15 (2023). 

4 Vergeleken met Aspire 3 Intel (2022)

5 Recycleservices kunnen per regio verschillen. Volg de lokale recyclerichtlijnen op voor het verwijderen van de verpakking.

6 Aspire 3 modellen A315-24P, A317-55P en A3SP14-31PT worden gefabriceerd met Post-Consumer Recycled-materiaal (PCR) vanaf 1 januari 2024. De daadwerkelijke datum kan per regio verschillen.