Aspire 1

Met de nieuwste Intel of AMD processoren1 houd je gemakkelijk het overzicht en kun je je apps probleemloos blijven gebruiken, of je nu thuis, op school of op het werk bent.

Krachtig en productief

Voor betere prestaties gebruikt de Aspire 1 de nieuwste Intel® of AMD processoren1 en tot wel 16 GB1 geheugen. Deze laptop is krachtig genoeg om elke werkdag aan te kunnen2. Werken, gamen of ontspannen – het kan allemaal met krachtige productiviteit.

Kleurrijk scherm

Geniet van adembenemende afbeeldingen en video's dankzij het Full HD-scherm1 met een dunne rand, waardoor je nog meer ziet. Bovendien is het voorzien van Acer BlueLightShield™, dat je ogen beschermt tegen schadelijk blauw licht.

  • Full HD

    scherm

  • Design

    met smalle rand

  • BlueLightShield™

    schermtechnologie

Veel poorten

Met drie USB-poorten, waaronder twee USB 3.2 Gen 1 en één USB 2.0, ben je altijd op elke situatie voorbereid, of je nu een presentatie houdt of de nieuwste randapparatuur gebruikt. Je kunt ook verbinding maken met een extern beeldscherm via de HDMI®-poort als je een groter scherm nodig hebt.

Blijf verbonden

Je beschikt over een scala aan connectiviteitsopties, zodat je altijd toegang hebt tot de meest actuele informatie. WiFi 5 (802.11ac) zorgt voor snel internet. De camera en microfoons van deze laptop zijn bovendien geoptimaliseerd voor betere videogesprekken.

Doelgericht ontwerp

Het praktische ontwerp is nog dunner, zodat je je laptop eenvoudig overal mee naartoe neemt. Daarnaast heeft de laptop een ergonomisch scharnier1 dat een grotere luchtstroom onder het apparaat mogelijk maakt.

Kies de perfecte Aspire 1 laptop

Zoek een Aspire 1 laptop op functie of blader door de onderstaande producten.

1 Specificaties kunnen per regio en/of model verschillen. Verkrijgbaarheid van modellen is afhankelijk van beschikbaarheid.
2 De batterijduur varieert afhankelijk van onder andere de productconfiguratie, de energie-instellingen en het gebruik. Ga naar www.acer.com