Ontworpen om records te breken

Ontworpen om records te breken

Animatie, Kunst, grafische kaart

Franky Zapata is CEO van Zapata Company. Misschien ken je hem nog als de ondernemer die op een Flyboard Air, een zelfgemaakt vliegend bord, over het Kanaal vloog. Voor het ontwerp- en modellingproces van innovaties had de onderneming krachtige apparaten nodig om de 3D-onderdelen te virtualiseren en zware codeersoftware te draaien voor het programmeren van alle creaties.
 
De onderneming had al eerder geprobeerd partners te vinden die innovatie net zo belangrijk vinden. Met ConceptD werd al snel ontdekt hoezeer de apparaten hielpen om de alsmaar complexere producten en ideeën te realiseren.
 
De ConceptD werkstations konden aan de wensen voldoen dankzij hoogwaardige hardware en kenmerken als de nieuwste Intel® Core™ processoren en Pantone® Validated schermen, die de ontwerpers alle benodigde kracht bieden om met SOLIDWORKS te werken en ook hun favoriete RAL-kleurruimtesysteem te gebruiken. Deze voordelen zorgden ervoor dat Franky Zapata en zijn team konden doen waar ze het best in zijn zonder de beperkingen van de meeste moderne apparaten – zo konden ze verbonden blijven, software finetunen en nieuwe 3D-modellen verkennen.

Gebruikte producten

Conceptd Partnerships Zapata Company AGW Source

ConceptD 7

Creëer sneller en slimmer met de slanke, ultramoderne ConceptD 7 laptop. Ontwerpen en bewerken in 2D of 3D gaat vloeiender en het 4K UHD-scherm biedt professionele nauwkeurigheid dankzij het 100% Adobe® RGB-kleurengamma.

Meer informatie
Conceptd Partnerships Zapata Company AGW Source

ConceptD 500

De aantrekkelijke en stijlvolle ConceptD 500 is voorzien van de nieuwste Intel® Core™ i9 CPU en een NVIDIA® Quadro RTX™ 4000 voor maximale betrouwbaarheid bij complexe creatieve projecten.

Meer informatie
Conceptd Partnerships Gobelins School Of Images AGW Source

ConceptD CP7

Het PANTONE® Validated scherm biedt een professionele kleurnauwkeurigheid met een 99% Adobe® RGB-kleurengamma, Delta E <1 en 93% DCI-P3. Geniet van kristalheldere HDR-kwaliteit gegarandeerd door VESA-gecertificeerde DisplayHDR™ 1000 en ruisvrije beelden met een hoge vernieuwingsfrequentie die je kunt overklokken tot 144 Hz.

Gebruikte software

  • Conceptd Partnerships Zapata Company AGW Source