Creëren voor creators

met Western Washington University, VS

Animatie, Kunst, grafische kaart

Het Industrial Design Program van Western Washington University (WWU) is een nationaal erkend programma dat academici voorbereidt om te gaan ontwerpen in het bedrijfsleven of als consultant of ondernemer. In samenwerking met ConceptD werden laatstejaars studenten die aan dit programma deelnamen uitgedaagd om een nieuw product te ontwikkelen dat bij het ConceptD-merk zou kunnen passen. Duurzaamheid en toegankelijkheid waren daarbij essentiële punten om rekening mee te houden.
 
Als blijk van onze betrokkenheid bij onderwijs kreeg elke student in het programma van Acer een ConceptD 7-laptop om te gebruiken. Zo beschikten ze over de flexibiliteit om waar dan ook complexe 3D-modelleringsprogramma's te gebruiken. Ze waren daarvoor dus niet gebonden aan een computerlab op de campus.
 
Na het nodige voorafgaande onderzoek en het ontwikkelen en uitwerken van concepten, produceerden de studenten drie potentiële nieuwe producten, bedoeld om specifieke pijnpunten binnen de creatorcommunity aan te pakken.

Gebruikte producten

ConceptD 7

Creëer sneller en slimmer met de slanke, ultramoderne ConceptD 7 laptop. Ontwerpen en bewerken in 2D of 3D gaat vloeiender en het 4K UHD-scherm biedt professionele nauwkeurigheid dankzij het 100% Adobe® RGB-kleurengamma.

Meer informatie

Gebruikte software